• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja pierwszy test robiłam zaraz po dniach plodnych , wyszła jedna kreska... drugi test robiłam dwa tygodnie później i już wyszly 2 kreski do tego brak @ :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja już po wizycie kontrolnej. Plemienia ustały. Tabletka mnie skaleczyla w środku.
Przy okazji podgląd fasolki i jest i pęcherzyk i ciałko żółte i maleńki zarodek. Doktor stwierdził że Tak na "dobre wieść z serca to on widzi serduszko ale mam przyjść za tydzień żeby się upewnić. Na razie wszystko pięknie i dobrze.

reklama
Hej ja już po wizycie kontrolnej. Plemienia ustały. Tabletka mnie skaleczyla w środku.
Przy okazji podgląd fasolki i jest i pęcherzyk i ciałko żółte i maleńki zarodek. Doktor stwierdził że Tak na "dobre wieść z serca to on widzi serduszko ale mam przyjść za tydzień żeby się upewnić. Na razie wszystko pięknie i dobrze.
Wow super! Gratuluje zarodeczka [emoji4] A Ty luteine stosujesz?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry