Margana
Fanka BB :)
No to super! Akurat M bedzie mogl odebrac i zlozyc[emoji5]Do mnie przyszło już łóżeczkojutro M odbiera je z punktu gdzie je zostawiono
i przyszła reszta paczek
i chyba wszystkie mam w domku
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to super! Akurat M bedzie mogl odebrac i zlozyc[emoji5]Do mnie przyszło już łóżeczkojutro M odbiera je z punktu gdzie je zostawiono
i przyszła reszta paczek
![]()
A ja zauważyłam, że jest promocja w smyku na produkty firmy smiki i kupilam spiworek i sliniak [emoji1]Trzy paczki czekaja w paczkomacie[emoji3][emoji3][emoji3]
Też mam od siostry łóżeczko i nie śmierdzi a chwilę w piwnicy stało [emoji4]Ja dostałam łóżeczko od cioci po małym w zeszłym miesiącu go rozkręciła bo kupili mu łóżko i mały awansował i od razu przyleciała z łóżeczkiem do mnie wiec od 3 lat stał i był używany
Nie jest w folii tylko rozmontowany i oparty w pokoiku juniora mysle ze zdążył wywietrzyć przez tyle lat [emoji23]
Ale już byś była po przeprowadzce [emoji16] bo już byłby koniec czerwcaOj, ja bym się bardzo obraziła, bo wtedy na pewno bym nie zdążyła się przeprowadzić przed porodem [emoji23]
Wychodzi na to, że moja siostra była zdrowo szurnieta bo ona właśnie zeszlifowala łóżeczko i pomalowała i dzięki temu ja mam białe hehe bo tak to pewnie też bym kupiła [emoji16][emoji16]@Karla88 co do malowania łóżeczka - od razu kupiłam białe ;D bo stwierdziłam że nie będzie mi się chciało przemalowywać od kogoś, a pieniądze na nie i tak dostałam od siostry już jakby na chrzciny [emoji14] a co do lenistwa... To ja się "lenię" od 1,5 tygodnia... Więc chętnie się zamienię jeśli chcesz [emoji14]
Wychodzi na to, że moja siostra była zdrowo szurnieta bo ona właśnie zeszlufowala łóżeczko i pomalowała i dzięki temu ja mam białe hehe bo tak to pewnie też bym kupiła [emoji16][emoji16]
Oooo i to jest myśl [emoji23][emoji16][emoji16] dobrze to wymyslilas [emoji1][emoji1][emoji1] ale facet Karli dopiero wyremontowal mieszkanie ciekawe czy na to pójdzie [emoji23][emoji16][emoji16]Wiesz co nic nie mówię ale Ty łóżeczko zalatwilas to Twój A. Mógłby je pomalować może podsun mu tako pomysl tylko niemow kto Ci go posunal bo dostaniesz zakaz na forum [emoji23]
No i superDo mnie przyszło już łóżeczkojutro M odbiera je z punktu gdzie je zostawiono
i przyszła reszta paczek
![]()
Jadzia [emoji23] dobre to było. Także Jadzia widzę plyniesz z zakupami[emoji16]A ja zauważyłam, że jest promocja w smyku na produkty firmy smiki i kupilam spiworek i sliniak [emoji1] Zobacz załącznik 859710 Zobacz załącznik 859711
Kobiecie w ciąży się nieodmawia[emoji23]Oooo i rejestracji myśl [emoji23][emoji16][emoji16] dobrze to wymyslilas [emoji1][emoji1][emoji1] ale facet Karli dopiero wyremontowal mieszkanie ciekawe czy na to pójdzie [emoji23][emoji16][emoji16]