malena164
Fanka BB :)
oczywiście nie wyśle za pobraniem tylko żebym na pocztę poszła wysłała kasę na jego dowód czy coś później on wózekdziewczyny mysliscie ze to oszust Link do: Wózek Adamex Barletta 3w1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oczywiście nie wyśle za pobraniem tylko żebym na pocztę poszła wysłała kasę na jego dowód czy coś później on wózekdziewczyny mysliscie ze to oszust Link do: Wózek Adamex Barletta 3w1
oczywiście nie wyśle za pobraniem tylko żebym na pocztę poszła wysłała kasę na jego dowód czy coś później on wózek
Ja kupiłam rocznego Adamexa 2 w 1 za 500 zł, tylko ja odbierałam osobiście. Ale jestem zachwycona bo stan idealnydziewczyny mysliscie ze to oszust Link do: Wózek Adamex Barletta 3w1
Hm niewiem czy oszust , ale na pewno ktoś potrzebuje gotówki na "juz "dziewczyny mysliscie ze to oszust Link do: Wózek Adamex Barletta 3w1
A może napisz mu wiadomość czy mogłabyś podjechać żeby podał Ci adres że jesteś z okolic i wolałabys na żywo zobaczyć jak Ci napisze tzn że ktoś potrzebuje kasy , a jak nic się nieodezwi3 tzn że oszustoczywiście nie wyśle za pobraniem tylko żebym na pocztę poszła wysłała kasę na jego dowód czy coś później on wózek
Mój już od lat nie nastawia budzika.... Kiedyś się wkurzyłam, że ma nastawić sobie swój budzik, to oczywiście zadzwonił, obudził mnie, ja obudziłam jego, żeby coś zrobił z budzikiem [emoji23]To mój też ma problem ze wstawaniem rano [emoji16] ja zawsze mam jeden budzik i na niego wstaje nawet o 4:30 jak miałam daleko do pracy a miałam na 6h np [emoji16] a mój ma 5 budzikow co 5 minut... Dziś np. Zadzonily mu wszystkie a on dalej śpi [emoji16]
@melania ty kupowałaś to łóżeczko od arddrew? Jak z jakością?
Ty masz szczęście to dziwnych sprzedawców
hej
zaduch już taki, że szok :roll: cieszę się, bo w końcu mamy rolety w pokoju i lepiej/ dłużej się śpiByłam już na targu po truskawki i ogórki- zaraz zaprawie do kiszenia
P. pojechał na działkę kosić, także lenistwo ogólnie
Macie to uzupełnianie w karcie ciąży?Zobacz załącznik 862995 Zobacz załącznik 862994 Zobacz załącznik 862994
Moj jak jest w domu to najczesciej wstaje pierwszy bo on to 5 jest na nogach. Ja codziennie o 6Mój już od lat nie nastawia budzika.... Kiedyś się wkurzyłam, że ma nastawić sobie swój budzik, to oczywiście zadzwonił, obudził mnie, ja obudziłam jego, żeby coś zrobił z budzikiem [emoji23]
Więc teraz ja mam 2 budziki, jeden na ręce, drugi w telefonie, i budzę O, tzn zazwyczaj zwlekłam kołdrę, grożę zepchnieciem z łóżka albo wysyłam po herbatę, żeby się podniósł [emoji6]
A ten na ręce, to wibracyjny w zegarku - żeby nie obudził O, jak chciałam wcześniej wstać, i tak sobie cały czas jest nastawiony na 5:05 [emoji6]
Ta pierwsza strone mam wypelniona, a ta z tylu nie.@melania ty kupowałaś to łóżeczko od arddrew? Jak z jakością?
Ty masz szczęście to dziwnych sprzedawców [emoji14]
hej
zaduch już taki, że szok :roll: cieszę się, bo w końcu mamy rolety w pokoju i lepiej/ dłużej się śpiByłam już na targu po truskawki i ogórki- zaraz zaprawie do kiszenia
P. pojechał na działkę kosić, także lenistwo ogólnie
Macie to uzupełnianie w karcie ciąży?Zobacz załącznik 862995 Zobacz załącznik 862994 Zobacz załącznik 862994