reklama

Lipcowe mamy 2018

Wypiłam glukozę i wcale nie była taka straszna [emoji4] gorsze jest to czekanie i kłucie [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny czym może być spowodowane, że ciąża jest mniejsza niż według OM z tego co wywnioskowalam to lekarz stwierdził, że ciąża wygląda na około 5 tydzień a byłam już wtedy 5+5 tc, owulację miałam w 14 dniu cyklu bo czułam znam już swoje cykle dość dobrze ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

fotki sa z dnia na dzien takie wlasnie... czlowieczkowe. nie moge sie doczekac mojej. a to jeszcze tyyyle czasu.
mdlosci przerzucily mi sie chyba na dobre na popoludnie i wieczor. rano czulam sie dobrze. zjadlam sniandanie bez problemu i bynajmniej nie jakeis lekkie bo tosty z serem. a potem bylo juz tylko gorzej. na obiad wymyslilam sobie ziemniaki z marchewka w sosie. na kolacje to samo zjadlam. jedno i drugie okolone mdlosciami. potem jeszcze mandarynki. i znow mdlosci. masakra jakas... czuje sie potwornie...
a powiedzielismy dzis Filipowi. zaczal krzyczec: mama ma Dzidzie w brzuszku! mama ma Dzidzie w brzuszku! a po chwili: ale Wy bedziecie sie nia zajmowac. na pytanie: a Ty? odpowiedzial: ja zajmuje sie Teosiem.
po czym plynnie przeszedl do swoich zajec.
Mi też podchodzą ziemniaki z marchewką, lub ogórkami małosolnymi. Wczoraj dla odmiany piłam kefir i jakoś się czułam. a tak to ratuję się zupami, ale nie wszystkimi. Rosół, pomidorówka i barszcz biały. mięso jak już to z kurczaka takie z rosołu. po smażonym to umieram. A z owoców też mandarynki, wszystko inne jest bez smaku :D woda przegotowana z cytryną lub mineralna mnie ratuje i miętusy

Powiedzcie mi dziewczyny czym może być spowodowane, że ciąża jest mniejsza niż według OM z tego co wywnioskowalam to lekarz stwierdził, że ciąża wygląda na około 5 tydzień a byłam już wtedy 5+5 tc, owulację miałam w 14 dniu cyklu bo czułam znam już swoje cykle dość dobrze ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

No myślę że może być różnica do paru dni bo też niewiadomo kiedy "plemniczek" teraz już Twoje dzieciątko dotarło do "celu" a niektóre nawet do 7 dni potrafią przeżyć:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też podchodzą ziemniaki z marchewką, lub ogórkami małosolnymi. Wczoraj dla odmiany piłam kefir i jakoś się czułam. a tak to ratuję się zupami, ale nie wszystkimi. Rosół, pomidorówka i barszcz biały. mięso jak już to z kurczaka takie z rosołu. po smażonym to umieram. A z owoców też mandarynki, wszystko inne jest bez smaku :D woda przegotowana z cytryną lub mineralna mnie ratuje i miętusy
Hehehe dobry agent:) czyli rolę podzielone :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matko ja się stresuję :( jakbym na maturę miała isc!! Na 10 mam wizytę... tak strasznie się boję co tam usłyszę...od soboty mam brązowe plamienia które z godziny na godzinę się nasilają, martwię się strasznie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry