Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie przy sobocie nerwy, bo dzisiaj mial byc wynik wymazu i oczywiscie nie udostepnili wyniku :/ czyli wynik bedzie we wtorek, a we wtorek juz mam byc w szpitalu. Nie znosze takich rzeczy na ostatnia chwile :/
Wynik oczywiscie mial byc na cito.
Jeju głową mi pęka, mały coraz większy katar ale nie kaszle, inhaluje go, mam nadzieję że nie rozwinie się to w coś Poważnego!
Dorotea mam nadzieję że wyniki dostaniesz przed szpitalem,
Ja teraz wizyta 15. 01. mam nadziej ze wszystko trzyma się tam
Na pewno wszystko jest Oki![]()
Dasz radę spokojnie. Kumpela miała te same obawy , ale stwierdziła że nie ma nic lepszego jak maluszki w takim krótkim odstępie czasu , że tylko początki były trudne , a teraz są nierozlaczniU mnie obie ciaze planowane. Obie w pierwszym cyklu starań. Choć coraz częściej się zastanawiam jak dam radę z dwoma maluchami.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

mialam miec okres,ale wracalam do pracy po macierzynskim ( Straszak mial wtedy niecale 6 miesiecy) stresy, floresy - musiala mi sie owulacja o 2 tyg przesunac i bobas drugi tak powstal 
Syn ma teraz rok, zaraz 13 miesięcy i będzie ok 19 m-cy różnicy jeśli dobrze liczę. Tylko Młody jest bardzo wymagający i nie wiem jak zareaguje jak nie będzie w centrum uwagi.![]()
Maz zabral chlopakow do kina na 'Ferdinand' (bajka o byczku),wiec ja za odkurzacz i mop i wyszorowalam chalupe zeby w ten Nowy Rok miec w miare czysto
Galadriela - mam nadzieje,ze wszystko dobrze
U Nas pierwsza ciaza planowana, udalo sie w 6 cyklu, druga do teraz nie wiem jak zaszlammialam miec okres,ale wracalam do pracy po macierzynskim ( Straszak mial wtedy niecale 6 miesiecy) stresy, floresy - musiala mi sie owulacja o 2 tyg przesunac i bobas drugi tak powstal
trzeci babel planowany - udalo sie w 3 cyklu.
Nonkatoja - a jaka u Was bedzie roznica wieku dzieci? U mnie jest 13 miesiecy i 10 dni
Milego dnia Babeczki