Ja chcę jutro piec miodownik. Masz sprawdzony przepis? [emoji846]Witajcieja upieklam miodownik i umylam lodówkę. Teraz chwila odpoczynku i biore się za obiad. Jutro mam więcej do zrobienia więc dziś pewnie będzie trochę leniwie. Miłego dnia Wam wszystkim życzę!
reklama
kasia96
Początkująca w BB
a ja mam lenia i mój mężczyzna posprząta a ja trochę pomogę
kontrola zębów na 13 potem szybko do sklepu i jakoś się do wigilii wyrobimy
o tyle dobrze że u nas tylko sprzątanie bo po rodzinnych ustaleniach u nas jest wigilia a wszyscy przynosz
Never_Give_Up
Fanka BB :)
Dziewczyny, to nasze zdjecia z wczoraj <3Zobacz załącznik 927017
Jakie piękne zdjęcia ♡
slodkatrojeczka
No niby fajne te nowe forum. Ale ciągle wyskakuje mi błąd serwera. Chciałam odpowiedzieć na wypowiedź a raczej zdjęcie Miki i po 4 próbach nic...
U mnie póki co spokój. Mamy 11+6 (jeeeeee jutro 12!) pierwszy raz od hmm 2 miesięcy zjadłam śniadanie i mnie nie mdli. Dzieciaki dokazują od rana. Teraz trochę spokój, młody zasiadł przy organach i gra kolędy (poważnie chyba powinnam pomyśleć o jakiś zajęciach, bo ma chłopak talent a gra ze słuchu). Za to wredniejsze z moich dzieci (czytaj czterolatka) ciągle ma o coś dziś problem...
Muszę machnąć jakieś ciasto albo ciastkana jutro, bo zaprosili nas sąsiedzi. A weny brak.
U mnie póki co spokój. Mamy 11+6 (jeeeeee jutro 12!) pierwszy raz od hmm 2 miesięcy zjadłam śniadanie i mnie nie mdli. Dzieciaki dokazują od rana. Teraz trochę spokój, młody zasiadł przy organach i gra kolędy (poważnie chyba powinnam pomyśleć o jakiś zajęciach, bo ma chłopak talent a gra ze słuchu). Za to wredniejsze z moich dzieci (czytaj czterolatka) ciągle ma o coś dziś problem...
Muszę machnąć jakieś ciasto albo ciastkana jutro, bo zaprosili nas sąsiedzi. A weny brak.
slodkatrojeczka
A mój mąż poszedł do miasta z córką i podejrzewam że kupić mi prezent bo nie chcieli mnie zabrać ze sobą. Ja dzisiaj wzięłam się za sprzątanie. Czuję się dobrze. Chyba najgorsze dni już minęły. Co do ciast to nie lubię piec i kupuję gotowce.
slodkatrojeczka
@Miki123 powiem Ci, że kawał brzusia
Ja mam brzuszek tylko wieczorem albo jak chce mi się siusiu. A ostatnio to latam jak szalona. Zanim zasnę to ze trzy razy schodzę do toalety. Na wadze dziś znowu mniej o pół kilo, razem już 4. No ale spodni nie dopinam a wczesniej miałam luz, musiałam pasek nosić. Czyli coś tam ruszyło. Pewnie w najbliższych tygodniach nadrobię.
slodkatrojeczka
Ja bym mogła zamieszkać w kuchni, uwielbiam piec i gotować. Tylko samopoczucie mi nie pozwala. Jak nie mdli to szybko robi mi się słabo.
Co do prezentów... Mój mąż pytał co bym chciała. A ja na to - kebaba haha
Ciekawe co wymyślił w tym roku. W zeszłym kupił mi czytnik
Co do prezentów... Mój mąż pytał co bym chciała. A ja na to - kebaba haha
Ciekawe co wymyślił w tym roku. W zeszłym kupił mi czytnik
reklama
slodkatrojeczka
Ooo już wiem. Wywala serwer jak chcę użyć emotek z telefonu