• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Pecherzyk mierzył 9,11 więc faktycznie końcówka 5. tygodnia. Bardzo mocno wierzę że maluszek się pojawi i będzie wszystko dobrze. Nie ma innej opcji
Wiesz, co... ja nawet nie wiem ile ma mój pęcherzyk. Pani doktor zapomniała zaznaczyć na zdjęciu i sobie później wróciła do aparatu i zmierzyła. Powiedziała "książkowy", a ja nie dopytałam ile ma :p
Może i dobrze, bo bym jeszcze zaczęła szukać w necie czy na pewno taki książkowy? ;)

Dobrze piszesz, teraz tylko trzeba nie dopuszczać do siebie wątpliwości :)
A jeszcze masz wizytę w mikołajki to będzie fajny prezent ;)

Wiesz, co... ja nawet nie wiem ile ma mój pęcherzyk. Pani doktor zapomniała zaznaczyć na zdjęciu i sobie później wróciła do aparatu i zmierzyła. Powiedziała "książkowy", a ja nie dopytałam ile ma :p
Może i dobrze, bo bym jeszcze zaczęła szukać w necie czy na pewno taki książkowy? ;)

Dobrze piszesz, teraz tylko trzeba nie dopuszczać do siebie wątpliwości :)
A jeszcze masz wizytę w mikołajki to będzie fajny prezent ;)
No właśnie wierzę mocno, że to będzie nasz mikołajkowy prezent. Zresztą, dlaczego ma być inaczej? Musi być dobrze, a po prostu wszystko się troszkę przesunęło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry