Ponieważ kończę 40 w tym roku wszyscy zalecali to zrobiłam.Super wiadomośćnie wiedziałam, że Ciebie też czeka to badanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ponieważ kończę 40 w tym roku wszyscy zalecali to zrobiłam.Super wiadomośćnie wiedziałam, że Ciebie też czeka to badanie
Odpoczywaj i nabieraj sił na następne tygodnie. BuziakiHej ja wcześniej nie miałam czasu bo cały tydzień przed wyjazdem było dużo spraw do ogarnięciaDzisiaj o 13 wyruszamy z moja ekipa
U mnie ok choć zakupy mnie meczą jak dłużej pochodzę to jestem wykończona.Co do pulsu to ja ma mam całe życie wysoki ponad sto w ciszy też choć czasami 89 to jestem w szoku że tak mało.Robilam badania i wszystko ok widocznie taka moja uroda.Pozdrawiam wszystkie mamuśki trzymajcie się ,miłej majóweczki
![]()
Odpoczywajcie i zbierajcie siłyHej ja wcześniej nie miałam czasu bo cały tydzień przed wyjazdem było dużo spraw do ogarnięciaDzisiaj o 13 wyruszamy z moja ekipa
U mnie ok choć zakupy mnie meczą jak dłużej pochodzę to jestem wykończona.Co do pulsu to ja ma mam całe życie wysoki ponad sto w ciszy też choć czasami 89 to jestem w szoku że tak mało.Robilam badania i wszystko ok widocznie taka moja uroda.Pozdrawiam wszystkie mamuśki trzymajcie się ,miłej majóweczki
![]()
No ja słyszałam, że tak naprawdę każda kobieta w ciąży powinna zrobić echo serduszka dziecka... Najważniejsze, że wyniki wyszły dobrePonieważ kończę 40 w tym roku wszyscy zalecali to zrobiłam.
O popatrz czyli to kolka Cie dopadła, biedna to boli na maksa moja przyjaciółka miała to mówiła że woli rodzić niż przechodzić kolkę nerkowa. Cieszę się, że wszystko ok z toksoplazmozy. Ja mam tylko zalecenie jeść regularnie, dużo warzyw i bardziej z niskim indeksem i narazie jest w porządku. Z tym, że ja ledwo przekroczyłam normę po 2 godzinach i nawet nie kazali mi mierzyć tylko jeść regularnie. Jeżeli chodzi o wyprawkę to zostały mi rzeczy higieniczne do ogarnieciaOdzywam się dopiero teraz bo ciężko znaleźć chwilępo tygodniu wyszłam ze szpitala stwierdzono kolkę nerkową prawostronną i zastoje ale w ciąży to podobno bardzo częste. Powiem Wam tylko że ból nie do opisania.... mierzę cukier 4 razy dziennie, insuliny nie mam samą dieta staram się żeby były dobre te cukry. Mam aplikacje wszystko się zapisuje i doktorka zdecyduje co dalej. Najgorsze mam po wstaniu rano... byłam też w tej Warszawie z tą toksoplazmoza na szczęście wszystko jest ok i nie miała żadnego wpływu na dziecko a tego bałam się najbardziej. Malutka w 26+3 ważyła kilogram więc chyba ok, czuje że jest coraz wieksza
wczoraj zamówiłam pierwsze rzeczy takie higieniczne do szpitala i dla małej żeby walizkę chociaż w części mieć spakowaną. Pytanie do mam z cukrzycą jak sobie radzicie?
![]()
Dziecko może się nawet w 36 tygodniu obrócićHallo hallo dawno mnie tu nie było
Dziś po wizycie u gina. Wszystko tip top
Dziś 28+5 dni a nasza nie taka mała ma 1430ułożenie posladkowe.. coś wyczuwam cesarkę..
samopoczucie to u mnie tak samo jak pogodasłońce i ciepło to mamuśka uśmiechnięta i pelna życia.
Powoli kompletuje sobie wyprawkę.. ale to tak małymi krokami
————————
Hej, u mnie na zmianę dni, kiedy czuję się fantastycznie i mogę wszystko, tak jakbym nie była w 7 miesiącu ciążyHej, co tu taka cisza nastała. Czyżby każdy korzystał ile może z przyjemnej pogody. Ja dziś spacer w rzepaku i zbożu zaliczyłam![]()
Ale duża dziewczynkaHallo hallo dawno mnie tu nie było
Dziś po wizycie u gina. Wszystko tip top
Dziś 28+5 dni a nasza nie taka mała ma 1430ułożenie posladkowe.. coś wyczuwam cesarkę..
samopoczucie to u mnie tak samo jak pogodasłońce i ciepło to mamuśka uśmiechnięta i pelna życia.
Powoli kompletuje sobie wyprawkę.. ale to tak małymi krokami
————————
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszystko dobrze z tą toksoplazmoząOdzywam się dopiero teraz bo ciężko znaleźć chwilępo tygodniu wyszłam ze szpitala stwierdzono kolkę nerkową prawostronną i zastoje ale w ciąży to podobno bardzo częste. Powiem Wam tylko że ból nie do opisania.... mierzę cukier 4 razy dziennie, insuliny nie mam samą dieta staram się żeby były dobre te cukry. Mam aplikacje wszystko się zapisuje i doktorka zdecyduje co dalej. Najgorsze mam po wstaniu rano... byłam też w tej Warszawie z tą toksoplazmoza na szczęście wszystko jest ok i nie miała żadnego wpływu na dziecko a tego bałam się najbardziej. Malutka w 26+3 ważyła kilogram więc chyba ok, czuje że jest coraz wieksza
wczoraj zamówiłam pierwsze rzeczy takie higieniczne do szpitala i dla małej żeby walizkę chociaż w części mieć spakowaną. Pytanie do mam z cukrzycą jak sobie radzicie?
![]()