reklama
karolinaaax
Fanka BB :)
Grzyby nie wiem, ale kapustę wydaje mi się że można?A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku
LadyCaro
Moderator
no właśnie kapustę tak, ale kapusta jest z grzybami, i co, mam wyciągać?Grzyby nie wiem, ale kapustę wydaje mi się że można?![]()
Justyna140506
Zaangażowana w BB
Można jeść bez problemu,jadłam w dwóch ciążach byłam akurat na Boże Narodzenie i wcinałam aż miło ,mało tego w zeszłym roku syn miał 3 miesiące i też jadłam od samego początku wszystko grzyby również.A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku
karolinaaax
Hahahahha wyobraziłam to sobieno właśnie kapustę tak, ale kapusta jest z grzybami, i co, mam wyciągać?![]()
Forestgirl
Zaangażowana w BB
ja też miałam wysokieNo właśnie ja jestem z tych lekko przerażonych z byle powodu, pomyślałam, że jak ona mi się podwoi to będzie 4tc+5 a wynik ponad 4tys.
No nic lepiej niech się mój mózg cieszy, że wyszła pozytywnie a nie wymyślawiem, będę męcząca i upierdliwa ale możecie mnie hamować
![]()
sarah98765
To chyba chodzi o to, żeby nie ryzykować zatruciem grzybami niewiadomego pochodzenia. Ja grzyby ogólnie z pewnego źródła jeść będę.A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku
Bardziej mnie martwią te potrawy w kontekście mojej cukrzycy, ale to już inna historia.
U mnie w rodzinie dużo grzybiarzy, ja im ufam
LadyCaro
Moderator
ja to się boję, że jak dalej będę jeść tyle ciasta i słodyczy to sobie zepsuje te cukry, bo póki co mam dobre i powinnam je poszanowaćTo chyba chodzi o to, żeby nie ryzykować zatruciem grzybami niewiadomego pochodzenia. Ja grzyby ogólnie z pewnego źródła jeść będę.
Bardziej mnie martwią te potrawy w kontekście mojej cukrzycy, ale to już inna historia.
U mnie w rodzinie dużo grzybiarzy, ja im ufam![]()
Marwis26
Weź mnie nie straszJa to chyba mam coś z głową, zaczęłam czytać szperać i teraz zaczęłam się męczyć, czy taka wysoka bhcg to nie będzie później jakiś problem typu zespół downa. Boże mój mózg zaraz oszaleje
reklama
sarah98765
Nie zepsujesz, na szczęście to tak nie działaja to się boję, że jak dalej będę jeść tyle ciasta i słodyczy to sobie zepsuje te cukry, bo póki co mam dobre i powinnam je poszanować
Jedz, na zdrowie! A zacznij się martwić dopiero jeśli cukier będzie podstawą Twojej diety.
Wiadomo, że to zdrowe nie jest, no ale pozwól sobie, chociaż przez jakiś czas jeśli masz ochotę