reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku

reklama
A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku
Można jeść bez problemu,jadłam w dwóch ciążach byłam akurat na Boże Narodzenie i wcinałam aż miło ,mało tego w zeszłym roku syn miał 3 miesiące i też jadłam od samego początku wszystko grzyby również.

No właśnie ja jestem z tych lekko przerażonych z byle powodu, pomyślałam, że jak ona mi się podwoi to będzie 4tc+5 a wynik ponad 4tys.
No nic lepiej niech się mój mózg cieszy, że wyszła pozytywnie a nie wymyśla 😂 wiem, będę męcząca i upierdliwa ale możecie mnie hamować 😂
ja też miałam wysokie☺️ ale serduszkowe usg wykazało pojedynczą:)

To chyba chodzi o to, żeby nie ryzykować zatruciem grzybami niewiadomego pochodzenia. Ja grzyby ogólnie z pewnego źródła jeść będę.
Bardziej mnie martwią te potrawy w kontekście mojej cukrzycy, ale to już inna historia.
U mnie w rodzinie dużo grzybiarzy, ja im ufam :)

To chyba chodzi o to, żeby nie ryzykować zatruciem grzybami niewiadomego pochodzenia. Ja grzyby ogólnie z pewnego źródła jeść będę.
Bardziej mnie martwią te potrawy w kontekście mojej cukrzycy, ale to już inna historia.
U mnie w rodzinie dużo grzybiarzy, ja im ufam :)
ja to się boję, że jak dalej będę jeść tyle ciasta i słodyczy to sobie zepsuje te cukry, bo póki co mam dobre i powinnam je poszanować

Ja to chyba mam coś z głową, zaczęłam czytać szperać i teraz zaczęłam się męczyć, czy taka wysoka bhcg to nie będzie później jakiś problem typu zespół downa. Boże mój mózg zaraz oszaleje
Weź mnie nie strasz 🫣 bo jak na początek 7 tygodnia to u mnie zajebiście wysoka.

reklama
ja to się boję, że jak dalej będę jeść tyle ciasta i słodyczy to sobie zepsuje te cukry, bo póki co mam dobre i powinnam je poszanować
Nie zepsujesz, na szczęście to tak nie działa :)
Jedz, na zdrowie! A zacznij się martwić dopiero jeśli cukier będzie podstawą Twojej diety.
Wiadomo, że to zdrowe nie jest, no ale pozwól sobie, chociaż przez jakiś czas jeśli masz ochotę :)

Do góry