reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Nie zepsujesz, na szczęście to tak nie działa :)
Jedz, na zdrowie! A zacznij się martwić dopiero jeśli cukier będzie podstawą Twojej diety.
Wiadomo, że to zdrowe nie jest, no ale pozwól sobie, chociaż przez jakiś czas jeśli masz ochotę :)
na szczęście nie jest, na szczęście umiem bilansować posiłki i ogólnie staram się jeść rozsądnie, dużo białka, warzyw, zdrowe tłuszcze. Bardzo bym chciała uniknąć cukrzycy ciążowej. Zawsze miałam te cukry ładne i mam nadzieje, ze mi sie uda

A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku
Będę jeść, w ciąży z córką też jadłam. Nie ma przeciwskazan do tego. Tu chodzi tylko o niewiadome pochodzenie grzybów oraz ciężkostrawnosc.

Ja nawet nie pomyślałam, że grzybów nie można 🙈 my jemy uzbierane przez męża,dobrze się zna. A kiedyś jak nie był pewny jednego grzyba po prostu go nie wziął. Właśnie robiłam wczoraj polędwiczki w sosie grzybowym i powiem wam, że właśnie męczyły mnie później pod względem ciężkostrawnosci. Na szczęście zostało jeszcze tylko jedno pudełko na święta bo tak to cała zamrażarka zawsze 🙈

A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku
Moje święta nie miałyby sensu gdybym nie zjadła pierogów z kapustą i grzybami 🫣🤣

Dzień dobry.
Mam paskudny nastrój od kilku dni, oczywiście nie ma tego złego bo żeby się gdzieś rozładować posprzątałam wczoraj dom prawie na błysk 🤣.

Dzień dobry, u mnie bez zmian 😅 niestety pracuje w takim miejscu, że dostęp do ciasta jest bardzo ułatwiony 😂
Zobacz załącznik 1729659
Miłego dnia!

Ps. mam nadzieje, że moje zdjęcie nie spowoduje u Was mdłości,. jeśli tak, to przepraszam 😂
ja uwielbiam słodkie a mnie odrzuciło i jestem bardzo zadowolona z tego faktu :) nie mam pojęcia jak do tego doszło.
Dzisiaj pokonała mnie kawa, muszę chyba z tej porannej zrezygnować i przenieść na po pracy.

oj ja też uwielbiam świąteczne potrawy szczególnie pierogi z kapustą i grzybami i fasolę z kapustą kiszoną, ale jakoś organizacja Wigilii mnie lekko przerasta

Moje święta nie miałyby sensu gdybym nie zjadła pierogów z kapustą i grzybami 🫣🤣

Dzień dobry.
Mam paskudny nastrój od kilku dni, oczywiście nie ma tego złego bo żeby się gdzieś rozładować posprzątałam wczoraj dom prawie na błysk 🤣.
Ja też dziś od rana naburmuszona straaasznie. Dodatkowo wstałam i nie bolą cycki, a zawsze bolą i złość jeszcze potęgują ciągłe myśli : dlaczego nie bolą ?!?!?!?

reklama
oj ja też uwielbiam świąteczne potrawy szczególnie pierogi z kapustą i grzybami i fasolę z kapustą kiszoną, ale jakoś organizacja Wigilii mnie lekko przerasta
Groch z kapustą 😍. W tym roku wyjątkowo mam jeszcze ochotę na barszcz czerwony z uszkami mojej mamy 🤤.

Mówię ostatnio teściowej że gin mi zabronił dźwigac, chodzić po schodach i podnosić ręce do góry przez tego krwiaka a ona się mnie pyta czy firanki na święta powieszę także u nas święta mogą się nie odbyć bo firanki będą nie zmienione 😂🫣.
Ja też dziś od rana naburmuszona straaasznie. Dodatkowo wstałam i nie bolą cycki, a zawsze bolą i złość jeszcze potęgują ciągłe myśli : dlaczego nie bolą ?!?!?!?
Ooo witam w gronie nakrecajacych się dzis. Ciągnie mnie z prawej strony w brzuchu więc już się na niczym innym skupić nie mogę tylko mysle co tam się dzieje i czemu aż tak ciągnie 🥴

Do góry