reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Jeju jak moja szefowa ma się o bobo nie dowiedzieć, jak ja co chwilę się dusić zaczynam przez mdłości i chodzę wymiotować 😂 juz mnie gardło drapie- na szczęście jej jeszcze nie ma ale za moment się tu pojawi

reklama
A to mój mały ludek 🥹 wszytsko pięknie, książkowo, ma 2,5cm, serce bije 182. Ruszał się na tym usg już, jakie to piękne
1000004957.jpg

Hej 😘 melduje że mamy zdrowego bobasa na pokładzie 😍 Wszystko jest w porządku, przy badaniu już nie było śladu po plamieniu, na USG pięknie pikało serducho ♥️ Ostateczny termin porodu 18.07.2026. Mam założona kartę ciąży, zwolnienie i nakaz oszczędzania się.
To bardzo dobre wieści!!❤️ czekalam na te informacje😊.
Odpoczywaj ile sie da!😘

Hej, ja dziś też byłam na wizycie na NFZ u mojej Pani Doktor. Miałam przyjechać żeby dostać skierowanie na te wszystkie badania krwi😊 Ale dla spokoju zrobiła mi też USG i wszystko jest dobrze🥹🥹 Serduszko pięknie bije, bobo ma 2,38cm🥹❤️. I nie ma żadnego krwiaka🙏. Odetchnelam z ulgą, bo oczywiście mega sie stresowałam, ze objawy nie takie, ze mniejsze mdłości, ze brak wymiotow, ze wcześniej bardziej czułam brzuch, a teraz cos mniej i oczywiście natłok myśli w głowie.
Następna wizyta 11.12. prywatna :) Wiec wtedy pewnie omówimy wyniki no i dostane juz zwolnienie.

reklama
Do góry