reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
A w D miej i się śmiej. Wykorzystywać to każdy potrafi, a jak trzeba się szczęściem drugiej osoby cieszyć czy okazać zrozumienie, bo czasem musi być z dnia na dzień zwolnienie, bo życie dzidziusia jest najważniejsze, to już ciężko. Niektórzy są koledzy jak mają z Ciebie korzyści. Albo jak sobie połechtac ego mogą, gdy Ci źle, bo byli raz mili. Ale jak coś dobrego się dzieje, a im trochę ciężej to już harpie. I nie mówię wbrew analogii tylko o jednej płci.
Na prywatnym będę miała dużo do opowiadania na temat pracy..... 🙄

Moje dziecko proponuje mi dziś w menu takie pozycje:
1000004966.jpg

1000004961.jpg

@LadyCaro ale mi smaka narobiłaś na maka 😍. Narazie muszę zadowolić się jajkiem z majonezem bo za mną chodzi cały dzień 🫣😂.

Jak będziesz miała czas możesz mi zmienić tp na 18.07 bo lekarz mówił że to już ostateczny termin i wpisać mi wizytę 29.12 :)

Mąż przyjechał z pracy i prosto z wejścia mi mówi że powinniśmy iść powiedzieć dzieciom, znowu spanikowałam 🫣

Cześć dziewczyny, jestem już po wizycie, 2.5 cm dzidziusia, wszystko jest ok. 😊 Byłam ostatnio wycięta z życia, po ostatniej 3 dniowej migrenie która:mnie uziemiła podjęłam decyzję o zwolnieniu już od dzisiejszej wizyty, bo tak mnie to wszystko przeorało. Ja na codzień choruje na migreny, teraz w ciąży bez możliwości wzięcia odpowiednich leków to jest tragedia. 🙄 mam nadzieję że się to nie powtórzy za szybko.

Poproszę również o zaproszenie do wątku prywatnego, bo widzę że poruszałyście ten temat.

Mam następną wizytę 22.12. 😊

reklama
Do góry