daariaa9
Fanka BB :)
GratulacjeTeż już jestem po wizycieprzeszłam kryzysowy moment, dzidzia rośnie, termin 15.07
mam tylko niski progesteron bo wynosi trochę ponad 13
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
GratulacjeTeż już jestem po wizycieprzeszłam kryzysowy moment, dzidzia rośnie, termin 15.07
mam tylko niski progesteron bo wynosi trochę ponad 13
Na prywatnym będę miała dużo do opowiadania na temat pracy.....A w D miej i się śmiej. Wykorzystywać to każdy potrafi, a jak trzeba się szczęściem drugiej osoby cieszyć czy okazać zrozumienie, bo czasem musi być z dnia na dzień zwolnienie, bo życie dzidziusia jest najważniejsze, to już ciężko. Niektórzy są koledzy jak mają z Ciebie korzyści. Albo jak sobie połechtac ego mogą, gdy Ci źle, bo byli raz mili. Ale jak coś dobrego się dzieje, a im trochę ciężej to już harpie. I nie mówię wbrew analogii tylko o jednej płci.
Progesteron biorę od początku duphaston i teraz mi zmieniłGratulacjedostałaś progesteron ?
zjedz podwojna porcje lodow w moim imieniuMoje dziecko proponuje mi dziś w menu takie pozycje:
Zobacz załącznik 1730410
Zobacz załącznik 1730411