reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja też zmykam lulu
Elfikowi życzę smacznych bąbelków >:D O0

co do wózka nie kupuję narazie niczego na początku zimy zdjeliśmy gondole i nałożyliśmy spacerówkę, no i to nam musi starczyć
zreszta kasy brak na dodatkowy wózek

jump.gif
jump.gif
jump.gif
dla wszystkich dzisiejszych solenizantów najlepsze życzenia, zdrówka i 100 lat!!!
jump.gif
jump.gif
jump.gif

kaśka k pisze:
za ciepłe słowa otuchy bardzo dziękuję, było ciężko ale po dzisiejszej rozmowie z mamą to pewnie szybko ją wypuszczą z tego szpitala bo już pyskuje
lekarze nie zniosą tego za długo :laugh:

kasiu czyli mama wraca w pełni do zdrowia ;) a z tym domem coś źle przeczytałam :-[

solenizantom tysiace buziaczków !!!!!!!!!!!!!

a u nas pomalutku, choć dziś tymi był troszke marudny.......................może po wczorajszym szczepieniu, gdzie był baaaardzo dzielny, zapłakał jak go na wagę kładłam a on nie chcił leżeć !! i chciał płakać po szczepionce, ale był naprawdę baaaaaardzo dzielny facecik ah moje serduszko :)
waży już 9500 !!!!
a ja mam zacząć jeść twarogi i jogurty i zobaczyć, bo tymi ma baardzo ładną cere, tyle że przed odstawieniem u mnie mleka (gdzieś to było huhuhuu w połowie października) jadłam nabiał i było oki tyle że jak mleko piłam to go wysypywało ::) zobaczymy mam nadzieje że nawet jeśli go niewysypie, to niebędę go uczulała !!

co ja jeszcze chciałąm.............a z zasypianiem to u nas najlepiej to wychodzi podczas cycusiania, a z pobudkami jest różnie rano zazwyczaj po 6 tymika biorę do naszego wyrka gdzie jeszcze uda się nam kimnąć do 7.30 czasami dłużej, a jak wstanie to albo ciąga nas za włosy, nosy a tate za brodę albo grzecznie leży, czasami sam budzi się w łóżeczku jak go odłożę i jak się obudzi leży chwilę sam się bawi, lub gada, a jak już ja się obudzę to albo ja idę pierwsza sie myć i ubierać lub tymi pierwszy idzie na tapete przebieranko ubieranko ah namoptałam chyba troche ;)
a w południe baaaaaardzo żadko budzi sięz płaczem, raczej należy do tych maleństw budzących siespokojnie i albo bawi się, kreci po łóżeczku albo po prostu mnie woła :)

a hanti miałą dziś iść chyba na kontrol z otką o ile dobrze przeczytałam, i oby było wszystko ok, bo coś jej nie widać ze swoim 1000 postem, kochana gddzie jesteś ????????????

ahh na dziś chyba tyle, ostatnio jestem jakoś przemęczona, zwłaszcza oczy mi siadają :( myślę że jutro napiszę jeszcze troszkę w sprawie blokowania bb, wóków i życia po pojawieniu się najważniejszej istotki pod słońcem !!

buziaczki kochane !!!!!!!!!

Korniszon też zawsze budzi się zadowolony i nie płacze :) Po prostu nagle słyszymy w drugim pokoju coś w rodzaju achhhh, guaaa,baaaa, echh i takie fajne "westchnięcia" ;) No i biegniemy do naszego słońca :)

Dzień doberek :)

Ciekawe, jak tam nasz dzielny gazelaczek w boju ?

No i Niania nas cosik zaniedbuje :( Nianiu, gzdie jesteś kochana ??? :(

czesc babeczki :)

my dzisiaj na 10 do lekarza idziemy wiec tylko sie przywitam.......i zaraz powoli sie zbieramy :)

ciekawe jak tam nasza elficzka???? czy plan sie udal, no i czy glowa boli????

no i niani tez nie widac...pewnie zapracowana bidulka........

dla Maciusia klaudii duuuuzo zdroweczka, milosci i wszystkiego naj naj!!!!

reklama
czesc

my bladym świtem byliśmy na badaniach - mocz i morfologia - Juleczka dziela, a pielęgniarki jak zwykle wyszczelać, jednej zwróciłam uwagę żeby rękawiczki włożyła jak dziecku krew pobiera to myślałam że się rzucą na mnie ::)

ale to chodzi o moje dziecki i mam gdzieś... co sobie pomyślą :p

Do góry