reklama
kaśka k
Fanka BB :)
ja też zmykam lulu
Elfikowi życzę smacznych bąbelków >
O0
co do wózka nie kupuję narazie niczego na początku zimy zdjeliśmy gondole i nałożyliśmy spacerówkę, no i to nam musi starczyć
zreszta kasy brak na dodatkowy wózek
Elfikowi życzę smacznych bąbelków >
co do wózka nie kupuję narazie niczego na początku zimy zdjeliśmy gondole i nałożyliśmy spacerówkę, no i to nam musi starczyć
zreszta kasy brak na dodatkowy wózek
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kaśka k pisze:za ciepłe słowa otuchy bardzo dziękuję, było ciężko ale po dzisiejszej rozmowie z mamą to pewnie szybko ją wypuszczą z tego szpitala bo już pyskuje
lekarze nie zniosą tego za długo :laugh:
kasiu czyli mama wraca w pełni do zdrowia
solenizantom tysiace buziaczków !!!!!!!!!!!!!
a u nas pomalutku, choć dziś tymi był troszke marudny.......................może po wczorajszym szczepieniu, gdzie był baaaardzo dzielny, zapłakał jak go na wagę kładłam a on nie chcił leżeć !! i chciał płakać po szczepionce, ale był naprawdę baaaaaardzo dzielny facecik ah moje serduszko
waży już 9500 !!!!
a ja mam zacząć jeść twarogi i jogurty i zobaczyć, bo tymi ma baardzo ładną cere, tyle że przed odstawieniem u mnie mleka (gdzieś to było huhuhuu w połowie października) jadłam nabiał i było oki tyle że jak mleko piłam to go wysypywało :
kolorowa_kredka
Fan(ka)
co ja jeszcze chciałąm.............a z zasypianiem to u nas najlepiej to wychodzi podczas cycusiania, a z pobudkami jest różnie rano zazwyczaj po 6 tymika biorę do naszego wyrka gdzie jeszcze uda się nam kimnąć do 7.30 czasami dłużej, a jak wstanie to albo ciąga nas za włosy, nosy a tate za brodę albo grzecznie leży, czasami sam budzi się w łóżeczku jak go odłożę i jak się obudzi leży chwilę sam się bawi, lub gada, a jak już ja się obudzę to albo ja idę pierwsza sie myć i ubierać lub tymi pierwszy idzie na tapete przebieranko ubieranko ah namoptałam chyba troche 
a w południe baaaaaardzo żadko budzi sięz płaczem, raczej należy do tych maleństw budzących siespokojnie i albo bawi się, kreci po łóżeczku albo po prostu mnie woła
a hanti miałą dziś iść chyba na kontrol z otką o ile dobrze przeczytałam, i oby było wszystko ok, bo coś jej nie widać ze swoim 1000 postem, kochana gddzie jesteś ????????????
ahh na dziś chyba tyle, ostatnio jestem jakoś przemęczona, zwłaszcza oczy mi siadają
myślę że jutro napiszę jeszcze troszkę w sprawie blokowania bb, wóków i życia po pojawieniu się najważniejszej istotki pod słońcem !!
buziaczki kochane !!!!!!!!!
a w południe baaaaaardzo żadko budzi sięz płaczem, raczej należy do tych maleństw budzących siespokojnie i albo bawi się, kreci po łóżeczku albo po prostu mnie woła
a hanti miałą dziś iść chyba na kontrol z otką o ile dobrze przeczytałam, i oby było wszystko ok, bo coś jej nie widać ze swoim 1000 postem, kochana gddzie jesteś ????????????
ahh na dziś chyba tyle, ostatnio jestem jakoś przemęczona, zwłaszcza oczy mi siadają
buziaczki kochane !!!!!!!!!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Korniszon też zawsze budzi się zadowolony i nie płacze
Po prostu nagle słyszymy w drugim pokoju coś w rodzaju achhhh, guaaa,baaaa, echh i takie fajne "westchnięcia"
No i biegniemy do naszego słońca 
Dzień doberek
Ciekawe, jak tam nasz dzielny gazelaczek w boju ?
No i Niania nas cosik zaniedbuje
Nianiu, gzdie jesteś kochana ??? 
Dzień doberek
Ciekawe, jak tam nasz dzielny gazelaczek w boju ?
No i Niania nas cosik zaniedbuje
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki 
my dzisiaj na 10 do lekarza idziemy wiec tylko sie przywitam.......i zaraz powoli sie zbieramy
ciekawe jak tam nasza elficzka???? czy plan sie udal, no i czy glowa boli????
no i niani tez nie widac...pewnie zapracowana bidulka........
dla Maciusia klaudii duuuuzo zdroweczka, milosci i wszystkiego naj naj!!!!
my dzisiaj na 10 do lekarza idziemy wiec tylko sie przywitam.......i zaraz powoli sie zbieramy
ciekawe jak tam nasza elficzka???? czy plan sie udal, no i czy glowa boli????
no i niani tez nie widac...pewnie zapracowana bidulka........
dla Maciusia klaudii duuuuzo zdroweczka, milosci i wszystkiego naj naj!!!!
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Wszystkiego najlepszego dla Maciusia Klaudii
reklama
Melll
Mama Julci
czesc
my bladym świtem byliśmy na badaniach - mocz i morfologia - Juleczka dziela, a pielęgniarki jak zwykle wyszczelać, jednej zwróciłam uwagę żeby rękawiczki włożyła jak dziecku krew pobiera to myślałam że się rzucą na mnie :
ale to chodzi o moje dziecki i mam gdzieś... co sobie pomyślą
my bladym świtem byliśmy na badaniach - mocz i morfologia - Juleczka dziela, a pielęgniarki jak zwykle wyszczelać, jednej zwróciłam uwagę żeby rękawiczki włożyła jak dziecku krew pobiera to myślałam że się rzucą na mnie :
ale to chodzi o moje dziecki i mam gdzieś... co sobie pomyślą