reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

odebrałam paczkę z apteki DOZ. Mam 1 paczkę newbornów do szpitala, octenisept, sól fizj. i gaziki

jaki krem z filtrem polecicie dla noworodka? Mam na oku Linomag 30

reklama
róża ja też mam linomag:)
wizyta w mieście udana. nie dość że w urzędzie wszystko załatwiłam to jeszcze zrobiłam małe zakupy:-)2 sukienki dla mnie i po bluzeczce dla moich chrześniaczek bo w maju mają obie imieniny.
DSC_1883.JPG
DSC_1881.JPG DSC_1882.jpg

Cześć :-)

dziewczyny myślałyście o swoim ciele po wszystkim? Tzn słyszałam, że po porodzie ponoć nosi się jakieś majtki albo pas przytrzymujące brzuchol i smaruje się skórę jakimiś specjalnymi kremami, żeby szybciej wszystko doszło do siebie.. Wiecie coś więcej na ten temat??

Co do linomag na słońce to chodzi Wam o to: Linomag Sun, krem z filtrem mineralnym, SPF30, 50 ml - Portal Dbam o Zdrowie

natkusia ja zaopatrzyłam sie w ten crem - balsam ujedrniajacy stosowani po odchudzaniu i porodzie i mam getry i majty takie specjalne z takim pasem na brzuch, do tego w planie bieganie.

Różo ja również mam ten linomag dla Kluski :-)
Agulko super sukienki, o bluzeczkach nie wspominając :-)
Natkusia jeszcze o tym nie myślałam.. ale faktycznie.. coś by trzeba ze sobą zdziałać już po :-)

Dziś zostałam o 10 obudzona przez kuriera - potem 2 godziny na spokojnie składałam z takich części:

łóżeczko dla Emilki, które już ustawiłam w Jej kąciku :-)

Pościele przygotowane w szafie, ale jeszcze nie będę ich wkładać do łóżeczka.. żeby się nie zakurzyły :-D z resztą jeszcze półki trzeba zamontować, kabel zwisający z sufitu zamaskować, itp. ale już jestem dużo spokojniejsza, że w razie "w" Emi już ma swoje "miejsce" po tej stronie brzuszka :-)

ja zakupiłam ten linomag:tak:
a ten pas właśnie też oglądałam, ponoć można go założyć dopiero po połogu
martulka- słodkie łóżeczko dla małego słoneczka:tak:

reklama
Do góry