reklama

Lipiec 2008

i u nas wieje
wróciliśmy ze spcerku i wreszcie syny padły
Tosika czekam z necierpliwością na moment wołania o ncnik
no i zdrówa dla maleńkiej
Kate spokojnie wszystko w swoim czasie
Kic mój syn też wrażliwiec - chyba taki wiek, później się im zmienia

ok idę się oganąć na 19 koncert - cieszę się, że się odprężę
miłego

reklama
Tosika, uśmiałam się z tych Twoich wyobrażeniach o życiowych partnerach ;-) U nas dalej bardzo wieje. Już myślałam, że przestaje a tu nadal duje. Wiesz, chyba jednak lepiej przecierpieć w szpitalu niż potem w razie w szukać pomocy u Turków...
Pabla, zaintrygowałaś mnie tymi trampkami
Kic, ale m rzucił pomysłem ;-) Spokojniutko, szybko się przyzwyczaisz. Poza tym synowi kupujesz czerwone spodnie więc z kolorami chyba nie masz problemów ;-)
Surv, miłego wyjścia!

Kasiu - takie trampeczki, tylko moje są z takiej kremowej skórki ( nie ma ich w tym sklepie ) ale model ten sam:
Converse

ja dziś zjechany dzień strasznie, jeszcze mama przyjechała więc nie mam czasu do kompa wejść. Witam się i żegnam
jutro się odezwę!

Witam rankiem:)
Pabla fajowe buciki:tak:
Kasia jak Ci nie zależy na marce to diverse robi bardzo podobne:tak::-)ja kupiłam ostatnio bardzo podobne tylko przed kostkę za 59.90:tak:no fakt mój M to ma czasami pomysły:sorry2::-p:-D
Surv wow to się R widać stara:tak:zależy mu na Was:tak:
Renia i jak koncert??
U nas chyba pogoda się uspokaja, słoneczko świeci, więc spacerek zaliczymy:tak:drzewa nie szaleją więc wiatr poszedł precz:-p
miłego dnia!

U nas nadal wieje i niezbyt ciepło - tylko 10 stopni i temperatura odczuwalna niższa. Nie byliśmy z dzieciakami na polu i widzę, że ich nosi. Byle do wieczora ;-)
Miałam kiedyś trampki/tenisówki Diversa i fajne były

witam, ja na moment, bo w końcu do pracy siąść muszę...pozawalałam lekko i mi teraz do środy po 20 stron dziennie zostało:-(

Wczorajsze wyjście bardzo fajne, byliśmy w mojej ulubionej superekskluzywnej knajpie, R teraz pewno bedzie musiał nadgodziny także w niedzielę brać, żeby odrobić, no ale cóż...:sorry2::-p A dziś przed południem wyskoczyliśmy za miasto do muzeum parowozów - Flo i R się bardzo podobało, mnie się podobał sam fakt wyjechania za miasto:-)

Zmykam porobolić:sorry2:

witam wieczorkiem:)
a co tu tak cicho?
My dziś na dworze mega szybki spacer, bo jednak wiatr nadal nie odpuścił i mimo że piękne słońce świeciło to zimno przez wiatr okrutnie:sorry2:
Właśnie się objadam naleśnikami, M nasmażył jak dla wojska:-pKuba też pojedzony i zadowolony że z tatusiem w kuchni rządził:-p:-D
Surv no tylko pozazdrościć takiej kolacji, hmmm żeby mój M na takie coś wpadł a nie szybki wypadzik do pobliskiej knajpy i tyle;-):-p
Kasia ja teraz śmigam i nie narzekam:tak:znając mnie na przyszły sezon już nie będą mi się podobać i już nie będę w nich chodzić albo zostawię do ogródka:-p
Madzia lanie że się nie odzywasz!ale czyżby weekend studyjny?bo Ty chyba masz jak ja nie mam:-p

Kic u nas też wietrzysko straszne,byliśmy na spacerze,poszliśmy do moich dziadków to nas tak wywiało,że aż mnie głowa rozbolała.
Surv,no no widać że R się stara.
Madzia,co u ciebie,daj znać
A wczoraj tez było fajnie,pojechaliśmy do mojej kuzynki i Maks tak się wyszalał z jej dziewczynami,że nie wiem kiedy zasnął.

reklama
widzę, że i u was ciekawie
my w sumie bylismy na zakupach i wlasnie wrocilismy z ur kuzyna, milo bylo
zasiadlam z piwkiem, musze oganac testy, bo dzieci sie dopytują ;-)
spokojnej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry