Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
u mnie był zwyczaj wystawiania pustego talerza na słodycze i to był prezent od mikołaja, ale w obecnych czasach to słodycze są na co dzień
wow to Ci Tymi wybiera pory na drzemki

wow tyle ciastek, super!też się muszę w końcu zabrać za te pierniki bo tak odwlekam, odwlekam aż w końcu nas święta zastaną

Ale dziś Laurę bierzemy na popołudnie więc atrakcji co nie miara, będzie się można pobić solidnie, powyzywać od małych dziewczynek... bo to obecnie najgorsza obraza być nazwaną 'małą':-)

Szczerze watpię, żebym dysponowała choć ułamkiem Twojej energii przy dwójce dzieci...
R przypomniał grzecznie, ze klienta to my już generalnie mamy, na co pan oznajmił, że da więcej...i zaiste dał, kilkanaście tys. więcej, bo dodatkowo to jest bez prowizji dla agencji, a do tego daje na tyle przyzwoitą zaliczkę, że jakby się okazał szaleńcem/oszustem/niespełnionym marzeniem sprzedawcy mieszkań
, to pokryje nam koszty rezygnacji z lokatorów i dalszych poszukiwań klientów...no i dziś podpisujemy z panem umowę...moze nieładnie poprzednie klientki wystawić, ale dla nas ta różnica dużo znaczy, zwłaszcza wobec być może utopionej zaliczki za dom
No więc oby się udało, kamień by mi z serca spadł przynajmniej chwilowo w kwestii martwienia się o finanse;-)

No niezle z tym psiakiem, tez myslalam ze moze to Olga chciala z Wami spac

Ja sama sie obudzilam o 6.30
, a Misia o 7
Super ze u Was wszystko dobrze
Ale tak naprawde bede sie cieszyla jesli choc powie ze zdrowe i wszystko ma na miejscu
Potem jeszcze musze poczekac na 14 i odebrac prezenty dla dzieci

Specjalnie tak napisałam, żebyście były skołowane. A co! dzieci pewnie więcej nie będzie , to sobie popisze o psie![]()
Możemy zatem mieć nadzieję?
no ale fakt, ze dość często sobie myślę, ze może zamiast dwójki dzieci trzeba bylo sobie dwa koty sprawić? Radość z wychowania podobna, a klopotow ileż mniej?:-)