reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam wieczorkiem:)
Oli juz śpi od 19, dziś była mega marudna, widać że śpiąca a spała 3 razy po 20-30min, w ogóle coś dzisiaj nie umiała zasnąć, tak zawsze daję jej smoczek i pieluszkę i sama zasypia, a dziś smoczek wypluwała, pieluchą się owijała i nic z tego nie było:/
Kurcze coś mi antena od tv przerywa, kurde nie nagra mi się top model jak takie cyrki będą, chyba przez ten wiatr:/
Sylcia no u nas też zdanie za pierwszym razem graniczy z cudem:/ wszystko zależy od egzaminatora (oczywiście o egzamin praktyczny mi chodzi) no i ponoć od stycznia mają wejść nowe przepisy, więcej pytań na egzaminie będzie,więc szybko zdawaj i miej z głowy!trzymamy kciuki!
Renia dzięki za linki, jutro sobie poczytam i muszę coś w końcu wybrać:)
Dorka spokojnie tak czasami dzieci reagują :) ja w tamtym roku miałam gorszy "wypadek" a miałam 5-6 latki :p
Kasia mam nadzieję że moja Liwia będzie taka sprytna jak Twoja Olga :)tylko jak zacznie podpatrywać Kubę to będą obydwoje po parapetach skakać:/
o i jeszcze internet mi pada, no szlag, a chciałam po all poszperać :/
spokojnej nocki (u nas Oli się już zdążyła wybudzić :/:/:/ )

reklama
Witam wieczorem

Moje jeszcze szaleje. Ostatnio ma energi jak ciocia Post:-)

Kic życzę miłej lektury i pysznych wypiekow

Sylcia nie stresuj sie. Co bedzie to bedzie i na luzie podchodz. Musisz czuć sie pewnie

U nas śnieg lezy. Jakos tak mi sie juz go zachcialo

Dobrej. Spokojnej nocki
Moja kotka dojrzewa i szaleje wiec pewnie sie nie wyspie

Renia u Was snieg a u nas deszcz pada:eek:I ciemno jest jak w d...:confused2:
O, to dokładnie jak u nas:wściekła/y: Czarne kłęby chmur, duje tak, ze ptaki w locie zawraca i pada coś, czego nawet najbardziej optymistyczny obserwator za śnieg uznać nie może:-pWstrętnie jest i tyle, ale w górach podobno tak jak u Reni śniegu napadało;-)

Renia daj znać, jak pierniczki wyszły, bo ja się wlaśnie na te namierzam i moze po powrocie z Niemiec bym zrobiła:tak:

Kic
, i co zasnęła mała? to u Was już jak na wsi, telewizji nie ma, internetu nie ma, pozostaje czytać albo dzieci robić:-) U nas co prawda TV też już niet....jakaś magia - antena z dużym telewizorem znienacka przestała działać, za to z małym przenośnym DVD hula aż milo:-p My i tak nie oglądamy, więc bez różnicy, ale Flo wślipia się w ten mały ekranik, więc trzeba by w końcu naprawić, bo za rok okulary -10 będzie nosić:sorry2:

Sylcia
, trzymam kciuki - może akurat tobie się uda za pierwszym razem?:tak: Zastanawia mnie natomiast, dlaczego od jakichś 10 lat zdanie egzaminu graniczy z cudem, a wcześniej normą było, ze się za pierwszym razem zdawało?:dry:

No, a myśmy wczoraj tę umowę podpisali na mieszkanie:tak: Pan, jakiś młody człowiek ze Śląska, ma czas do końca lutego na zgromadzenie pieniędzy, ale wygląda na osobę bardziej odpowiedzialną niż my, co to dokladnie sprawdzila, czy kredyt dostanie ZANIM coś kupiła:-p:-p My nadal wałkujemy dylemat nadmiaru opcji do wyboru, nie bedę Was już tym męczyć, jak Kate przekażę tylko info o ostatecznej decyzji, ale szala znowu przechyla się na stronę Chmielna;-) W każdym razie w styczniu czeka nas sporo jezdżenia, ogladania, porownywania etc., czyli wracamy do rodzinnego hobby jeżdżenia po zadupiu i robienia ludziom nadziei, że pozbedą się swoich ruder:-D

dobra spadam do roboty, jeszcze ze cztery godziny zasuwu, a potem wolne do poniedziałku:-)

HELOŁ
I U NAS JUZ PO ŚNIEGU
JEST WSTRĘTNIE MOKRO I WIETRZNIE

a wstawałam z nadzieją, że białe przykryje szare i będzie ładnie:confused2:

Surv to super, że sprawy tak sie mają
widzę, że ludziska ze śląska chcą do wrocka:-)
ja wczoraj nie zrobiłam ciasta więc dziś dopiero się za to biorę, a wypieki jutro (zaczynam od alpejskich)

Kasiu super, że czarne grzeczne w nocy:-)
moje szare tak szalało, że ledwo dzis na oczy patrze.
No i junior wpakował się w nocy do nas i jak zasadził kopniaka w brzuch to myślałam, że urodzę:dry:
Dlaczego to małe zawsze na mojej połowie śpi i mnie wypiera z legowiska a nie tatusia?
A jak drugie przyjdzie to czas będzie pomyśleć o jakiejś karimacie albo spaniu w salonie na sofie:tak:

Trzeba mi się zbierać do sklepu po reszte składników do ciasteczek
Brr tak słyszę , że wieje że aż wyjść sie nie chce

no ale jak trzeba :-)
miłego dnia

Hej
W górach może i śnieg jest, ale u mnie to raczej breja wodnista, i ciemno jak i u Was :confused2:
Surv super się sprawy układają :tak:
Kasiu to dobrze że najmłodsze w rodzinie tak ładnie śpi :-D
Reniu u mnie po urodzeniu Wiki, Olka poszła na swoje, ale teraz jakoś Wiki nie mogę się pozbyć z mojego łóżka, wraca jak bumerang :cool2:
Miłego pichcenia pierniczków :-)

Witam, u nas tez rano snieg, a teraz juz topnieje:no: a tak fajnie juz bylo:-(
Renia trzymam kciuki zeby pierniki wyszly dobre:tak: ja zabiore sie chyba w poniedzialek, bo kasa dopiero jutro bedzie:tak:
Survi to dobre wiesci, trzymam kciuki zeby Pan dostal kredyt,a Wy zebyscie znalezli dom swoich marzen:tak:
Kasiu oby tak dalej zeby czarna kulka tak spala:-D
Kic i jak nocka mam nadzieje ze dobra:tak:
Ja dzis spalam jak dziecko:tak: Raz sie tylko przebudzilam bo myslalam ze ktos puka do drzwi:eek: Myslalam ze nie zasne,a zasnelam i budzi mnie obudzil:szok:(ostatnio wstawalam przed budzikiem:tak:).Ja mam dzis luz, juz posprzatalam co mialam,obiad mam juz prawie zrobiony:tak:Teraz tylko odpoczywac:-D Aaaaa musze sie pochwalic bo w koncu wzielam sie za ksiazke i mnie wciagnela Joanny Chmielewskiej "Lesio":tak:Jednak jeszcze potrafie;-);-):-D:-D

Witam:)
U nas nocka standard, już nie liczę tych pobudek, wstaję na śpiocha daję cyca i wracam do łóżka :-p
Renia no tak się zastanawiałam gdzie ten śnieg u Ciebie, bo ja jedyne co białe to widzę dekoracje na oknach z przedszkola:-p:-Dteż muszę wyjść do sklepu, ale non stop pada i szukam wymówki żeby tylko nie wychylić nosa:-p
Surv informuj, informuj:tak:super że znalazł się nabywca!u mnie ewidentnie coś jest z "talerzem" z enki, jak tylko zaczyna się psuć pogoda to sygnału nie przekazuje:cool2:ale potem się naprawiło samo i program się nagrał w całości:tak:
Dorka ja tam może i bym coś poczytała, ale jakoś nie mam czasu, do południa z Oli, po południu z Kubą i tak czas leci, a wieczorem to już nie mam siły:dry:chyba jednak wolę forum:-p
Kasia no widać Baba Was rozpieszcza, co to za szczeniak co całą noc śpi i nic nie psoci:-p:-D
Liwka śpi, ja też idę się drzemnąć, pogoda u nas taka jak u Was-czarno i leje:confused2:

Oj nie ruszylam sie jeszcze na zakupy
Kończę rosół
Sok zrobiony

Na resztę nie mam siły. Kość ogonowa narywa i ledwo chodzę. Starość nie radość

Dorka uwielbiam "lesia". Miłej lekturki

reklama
Hej!
U nas tak jak i u was za oknem;-)
Nocka w miarę znośna,a nawet bym powiedziala,ze dobra ;-) w porównaniu do ostatnich trzech nieprzespanych :-)
Katar jeszcze jest,ale widac ,ze już tak mala nie męczy i ciągiem 3 godziny spala:tak:,więc jest dobrze i mam nadzieję,ze wszystko wraca do normy:tak:
Maciek mnie za to do szalu doprowadza,bo taki jest jęczący ,ze szok.Nie słucha mnie,w nocy spać nie chce,wstaje o 5,wieczorem zanim zasnie to wymysla ,wyje,istny cyrk:wściekła/y:Przypuszczam,ze chce tym na siebie zwrócic uwagę,ale ja czasem trace cierpliwosc jak slysze to jeczenie o byle g.ówno:no: tłumacze sobie,ze i tak w miare dobrze znosi cala sytuacje i rozumie ze np.teraz nie mogo mu w czyms pomoc bo karmie mloda,sam mowi "dobrze mamusia to za chwile przyjdź",no ale czasem to przegina po prostu.

Survivor gratuluje podpisanej umowy!
Renia pysznych pierniczków zycze! mi to sie nie chce robic nic ,a piernikow nie lubie,to tym bardziej:-pTymi ci pomaga? Mój to niechętny do tego typu prac.
Post a ile godzin ma twoja doba? bo mam wrazenie,ze o wiele wiecej niz moja:sorry2:

mialam sie dzisiaj z domu nie ruszac,bo mlodego mi tata przywiezie,ale na zakupy i poczte musze isc.Ciotka mi mala przypilnuje zebym jej targac nie musiala,wiec musze korzystac.
Ide prasowac,bo zelazko od godziny grzeje.

Do góry