Witam wieczorkiem
Oli juz śpi od 19, dziś była mega marudna, widać że śpiąca a spała 3 razy po 20-30min, w ogóle coś dzisiaj nie umiała zasnąć, tak zawsze daję jej smoczek i pieluszkę i sama zasypia, a dziś smoczek wypluwała, pieluchą się owijała i nic z tego nie było:/
Kurcze coś mi antena od tv przerywa, kurde nie nagra mi się top model jak takie cyrki będą, chyba przez ten wiatr:/
Sylcia no u nas też zdanie za pierwszym razem graniczy z cudem:/ wszystko zależy od egzaminatora (oczywiście o egzamin praktyczny mi chodzi) no i ponoć od stycznia mają wejść nowe przepisy, więcej pytań na egzaminie będzie,więc szybko zdawaj i miej z głowy!trzymamy kciuki!
Renia dzięki za linki, jutro sobie poczytam i muszę coś w końcu wybrać
Dorka spokojnie tak czasami dzieci reagują
ja w tamtym roku miałam gorszy "wypadek" a miałam 5-6 latki 
Kasia mam nadzieję że moja Liwia będzie taka sprytna jak Twoja Olga
tylko jak zacznie podpatrywać Kubę to będą obydwoje po parapetach skakać:/
o i jeszcze internet mi pada, no szlag, a chciałam po all poszperać :/
spokojnej nocki (u nas Oli się już zdążyła wybudzić :/:/:/ )
Oli juz śpi od 19, dziś była mega marudna, widać że śpiąca a spała 3 razy po 20-30min, w ogóle coś dzisiaj nie umiała zasnąć, tak zawsze daję jej smoczek i pieluszkę i sama zasypia, a dziś smoczek wypluwała, pieluchą się owijała i nic z tego nie było:/
Kurcze coś mi antena od tv przerywa, kurde nie nagra mi się top model jak takie cyrki będą, chyba przez ten wiatr:/
Sylcia no u nas też zdanie za pierwszym razem graniczy z cudem:/ wszystko zależy od egzaminatora (oczywiście o egzamin praktyczny mi chodzi) no i ponoć od stycznia mają wejść nowe przepisy, więcej pytań na egzaminie będzie,więc szybko zdawaj i miej z głowy!trzymamy kciuki!
Renia dzięki za linki, jutro sobie poczytam i muszę coś w końcu wybrać
Dorka spokojnie tak czasami dzieci reagują
Kasia mam nadzieję że moja Liwia będzie taka sprytna jak Twoja Olga
o i jeszcze internet mi pada, no szlag, a chciałam po all poszperać :/
spokojnej nocki (u nas Oli się już zdążyła wybudzić :/:/:/ )