Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)co prawda teraz coś przy zasypianiu robi cyrki, ale ja z tych twardych i nieugiętych, za to mój M ma szklanki w oczach jak młoda płacze
tłumaczę mu że mała wymusza, przecież jak 10m-cy zasypiała bez problemu to teraz nic jej nie ma
jak kolejna (może kate
)będzie rodzić to sobie siatkę zrobimy

mój Kuba też wariuje w takich sytuacjach, także cierpliwości życzę

i one też deformują stopę,) wiec spoko Sara sobie poradzi 
, ale idziemy), a na 16:30 mam wywiadówkę w szkole, pewnie podsumowanie roku, i ostatnia w tym roku .I moje dziecię kończy już 1 rok nauki 
No ale juz nie daje rady czasami
przyjdzie z przedszkola i obyle co marudzi i wyje
Jak jeszcze Majka dolacza to wysiadam.
,chociaz dzis moze bedzie grzeczny,bo idziemy do cyrku.
Brzuszek to jedno, ale widzę, że Sara jest mocno wqr**a na gips - cały czas chce być tylko na rękach, w łóżeczku wyje, teraz z wielką biedĄ ją na dworze uśpiłam...zważywszy, ze gips jeszcze co najmniej miesiąc, myślę, że do lata oszaleję
No ta terapia wygląda nieciekawie, ale to jedyne wyjście, żeby mala chodziła... gips i rehabilitacja + szyny/buty i inne potworności będą na pewno, operacja jest mocno prawdpodobna na jedną nogę, bo jest w znacznie gorszym stanie niż druga. Mam tylko cichą nadzieję, ze do jesieni w miarę wyjdziemy na prostą i nie bedą potrzebne tak częste wyjazdy do Wrocka. No i generalnie dobrze, ze nie mogę mieć więcej dzieci, bo kazde kolejne bardziej zwichrowane się rodzi

A ojciec tradycyjnie w szpitalu z powodu niesubordynacji i braku chęci do leczenia? Nie mysleliście, zeby go pedagogicznie przetrzymac, np. rezygnując z odwiedzin, donoszenia pożywienia etc, to moze mu się znudzi takie jeżdżenie do szpitala wte i wewte i zacznie się leczyć?
no i jednak po cc trzeba na tą ranę uważać, więc kuruj się a potem ruszymy w trasę
chociaż powiem szczerze mnie rana po rozcięciu bolała chyba ze 2 tygodnie
oby szybko mała się uregulowała, będzie dobrze, musi być

,wiec widac co na nim zrobilo najwieksze wrazenie
Lwy mu sie podobaly i malpka na kucyku,powiedzial,ze slodka byla
,a potem to juz robil kulki z waty i zrzucal z gory
Naszczescie wejsciowki mielismy za free.
Jeszcze troche i cycki sie ureguluja.
czasem sie ciesze,ze w weekendy chodze na uczelnie
Pewnie nie