Widzę,że wszystkie chłopy z tej samej bajki...oprócz męża Post;-);-)
Mój sie w końcu odfochował i stwierdził,że chyba mu kawa zaszkodziła
Survivor w piątek do pracy
oj podziwiam.
Chociaż w sumie potem może być gorzej,bynajmniej u nas tak było.Majka na początku całe dnie przesypiała,a ja sie zastanawiałam co ze sobą robić,a teraz też się zastanwiam ale z braku czasu,wiec mam dylemat co ważniejsze do zrobienia póki czorcik śpi.
Renia super,że masz taką pomoc
Sylcia super zawody taneczne :-) No i gratulacje dla Olki za wyniki w nauce.
Kic a do ciebie mam romans.jakbyś mogla to zapytaj na forum wózkowym,czy ktoś ma do sprzedania bude do speedi.Czasem sie zdarza ,ze na części sprzedaja.Ja generlanie mam,ale to sreberko jest tak obdarte od środka,ze się wstydzę wyjść
Mysmy dzisiaj mieli pobudke o 5,tak,wiem,ze nikogo już to nie dziwi
Maćkowi się coś przysnilo i wołał tatusia,więc i Majka sie obudziła i tyle spania było.
Do Kappahla nie zajechałam,za to byłam w casto,bo sobie mały remoncik wymyśliłam,więc byłą obczaić czy jest to czego szukam.Kafelki do kuchni nawet by się znalazły,ale tapety lipne.
Może na allu zaraz poszukam.
Dziecko standardowo na balkonie śpi,a ja nie wiem co robić-sprzątać,prasować czy liczyć projekty
Mój sie w końcu odfochował i stwierdził,że chyba mu kawa zaszkodziła

Survivor w piątek do pracy

Chociaż w sumie potem może być gorzej,bynajmniej u nas tak było.Majka na początku całe dnie przesypiała,a ja sie zastanawiałam co ze sobą robić,a teraz też się zastanwiam ale z braku czasu,wiec mam dylemat co ważniejsze do zrobienia póki czorcik śpi.
Renia super,że masz taką pomoc

Sylcia super zawody taneczne :-) No i gratulacje dla Olki za wyniki w nauce.
Kic a do ciebie mam romans.jakbyś mogla to zapytaj na forum wózkowym,czy ktoś ma do sprzedania bude do speedi.Czasem sie zdarza ,ze na części sprzedaja.Ja generlanie mam,ale to sreberko jest tak obdarte od środka,ze się wstydzę wyjść

Mysmy dzisiaj mieli pobudke o 5,tak,wiem,ze nikogo już to nie dziwi

Do Kappahla nie zajechałam,za to byłam w casto,bo sobie mały remoncik wymyśliłam,więc byłą obczaić czy jest to czego szukam.Kafelki do kuchni nawet by się znalazły,ale tapety lipne.
Może na allu zaraz poszukam.
Dziecko standardowo na balkonie śpi,a ja nie wiem co robić-sprzątać,prasować czy liczyć projekty

Ostatnia edycja: