Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wycieczki będziemy jednakowoż powtarzać, bo rodzice Flory okazali się zmurszałymi tetrykami i po parogodzinej przebieżce po górkach, dziś wstali połamani jak stare dziadki, wiec trzeba ćwiczyć, bo jak Młoda podrośnie to nas wykończy energią kilkulatka
A dziś podejmowałyśmy 2 mce starszego kolegę z rodzicami - nadmiar dziewczynek z tego rocznika jest taki, że trzeba działać szybko, jak nie chcemy mieć za dzieścia lat starej panny:-) niestetyż Flora nie doceniła starań rodziców i większość spotkania przeryczała, niwecząc szczwany plan zaprezentowania jej jako miłej, dobrze ułożonej dziewczynki
Teraz leży i żali się misiowi
.
, oj nie.no w sumie...a czemu nie? Pomyśl o świętym spokoju, jaki byś miała, gdyby każdorazowo przy ryku małej musiał zajmować się nią tatuś?:-) U nas niestety jest odwrotnie: tatuś jest cool, dopóki w majtkach sucho, nic nie boli i brzuszek pełny, ale na wszelkie troski i niedole jest mama - zastanawiam się czy to kwestia większego zaufania do mnie, czy też chęć oszczędzenia tatusiowi przykrych wrażeń?.
Moja corka preferuje swojego tatusia, wczoraj po raz kolejny tego dowiodla. Nie spala do 2 w nocy i oczywiscie tylko tatus byl lekiem na cale zlo. Jak tylko ja bralam na rece to patrzyla na mnie jak na intruza i wyla. Tak byc nie moze, oj nie.