reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
ja tez tylko na chwile,bo oczywiscie goscie sie nazjezdzali i nie ma jak poklikac:-(

Nea to odwazna decyzje podjeliscie.U nas sytuacja taka sama,bo moj K tez w budownictwie pracuje i wlasnie w piatek byl oststani dzien w pracy:no:Narazie czekamy,mamy nadzieje,ze cos sie niedlugo znajdzie.Ja coraz czesciej mysle o powrocie do Polski,ale troche sie obawiamy szczerze mowiac.Jednak ja tutaj jeszcze dostaje pieniazki z macierzynskiego no i kilka benefitow tez mamy+ oszczednosci,wiec tragicznie nie jest .a w Pl tak szczerze momowiac nic nie mamy i wszystko od nowa trzeba by bylo zaczynac:baffled:W sumie to myslimy o kupnie mieszkania w Pl,zeby jakos sie zabezpieczyc,ale jestesmy narazie na etapie rozwazania takiej inwestycji i to jeszcze nic pewnego.

Wczoraj sie dowiedzialam,ze moje dwie kolezanki w Pl sa w ciazy:-) i przez to jeszcze bardziej mi sie chce wracac,bo tutaj zadnych dzieciatych znajomych,oprocz jednej pary,ale oni w sumie daleko mieszkaja:-(

Moje dziecie tez rozgadane ,ale teraz ma sobie z kim pogadac,bo ciocia go ostro atakuje,wiec maly w siodmym niebie:tak:

Nea witaj na polskiej ziemi
na pewno się ułoży i Gabi szybko się oswoi

kamu - rzeczywiście raczki gadaczki:-)
Tymek moze nie wygląda na 4 miesiące ale gada jak najęty
a najlepiej mu wychodzi to z babcią;-) tylko ją zobaczy zaraz zaczyna swoje
nawet jak słyszy jej głos w słuchawce to piszczy z radości - aż jestem w szoku:tak:

a mi dalej leje się z nosa i zmykam powąchać czosnek skoro nie powinnam go jeść:-D

Nea witaj z powrotem i w Pl i na forum :-)

Hmm mój Tymciu taki gadatliwy znowu nie jest. Nie wiem czy to kwestia wieku czy tego, że to już lewek. No bo chyba nie imienia :-D

renia a ja wtryniłam tosty nacieranie czosnkiem i mały pił mleczko normalnie a ja za to nie miałam kataru jako jedyna w domu ;-)

My w grudniu przyjezdzamy do Polski, no i zastanawiam sie jakie mleko bede dawala mojej latorosli. Teraz daje jej mleko Nurture firmy Heinz- dla dzieci o wrazliwych brzuszkach.
Z tego co wiem w Polsce nie ma niczego podobnego (a moze jest????), a nie usmiecha mi sie zabierac 3 czy 4 puszek mleka, zwlaszcza, ze zawsze jade obladowana prezentami i kazdy centymetr w walizce jest na wage zlota.
Czy ktoras z was slyszala o tym mleku?:confused:

widze,ze sporo z was mysli o powrocie, Nea witaj z powrotem
ja zawsze obiecuje zeby zagladac czesto,a zawsze cos jest- teraz moj synek ma zapalenie oskrzeli i antybiotyk; zrobil sie ikropny, nie poznaje dziecka; wszystko na nie i ciagle wrzeszczy, matko wykoncze sie
przenieslismy Weronike do Oskara i teraz wedrowka w nocy, wykjancza mnie to; mala wrzeszczy jak opemnntana gdy ja wkladam do lozeczka, ech
po calym dniu mam cile legnac przed tv i zaraz zasypiam :-) w ogole to sie cos jej poprzestawialo i chodzi spac o 22.30 :nerd::szok: jeszcze chwila i nic ze mnie nie zostanie hehe
a w ogole to fajniutka jest i slini sie na potege, wczoraj ja zaszczepilam ma juz 62 cm i 5900 :tak:
zdrowka zycze waszym maluszkom
a dla was buziaczki

reklama
Do góry