reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

hej
witam nowa lipcowke :tak:
zdrowka wszystkim chorym,dolaczamy sie niestety-jutro ide z moja dwojka do lekarza :-:)crazy:
gratki kolejnych miesiecy naszym solenizantom :tak::-D

a moja miala znowu przejscia u chirurga, wkurzylam sie ,bo wynikow nie ma...zostaly martwe komrki wezlow chlonnych i na nowo sie zrobilo; znowu nacinanie i usuwanie :-( znowu placz.... ech, nie ma o czym mowic
ide na film, moze humor sie polepszy, nawet nie ciesze sie na Sylwestra, do tego poklocona jestem z mezem...tak to jest-wszystko na raz :dry:

reklama
Mondzi witam na forum i zapraszamy do wspólnych dyskusji:tak:
Wszystkim chorym dzieciaczkom życzę zdrówka:tak:
Ja dzisiaj zapracowana, musiłam nadgonić z pracami na studia, kurde nie dość że muszę pracę pisać to jeszcze non stop coś musze przygotować na bierzące zjazdy:wściekła/y:normalnie czasu nie mam na nic:no:

Izabelka, nie wiem dokładnie o co chodzi z problemami chirurgicznymi u Was, ale trzymam kciuki, coby sprawa się wyjaśniła. Co do choroby dwójki dzieci na raz... Tymi od września poszedł do przedszkola i od jakichś dwóch miesięcy na non stopie ma katar :-( Daję Rutinacee, robię syrop czosnkowy, smarję go pulmexem, psikam do nosa i wciąż zaczynamy od nowa. Ręce opadają. Julka złapała pod koniec listopada i chyba wreszcie minęło, choć dzisiaj miałam wrażenie, że znów coś kicha. Ostatnio jak była u nas pani doktor i już taka bardzo zdołowana zapytałam ile to może trwać, to stwierdziła, że dopóki TYmek będzie miał, to ona też. Zakazałam Tymiemu bliskich kontaktów z siostrą, ale już dzisiaj mówił, że jak będzie całkiem zdrowy, to tak mocno Julkę ukocha. Do męża się przytul - jemu pewnie też jest ciężko i stąd taka atmosfera.

Kicrym, dzielna studentka z Ciebie. Ja to już strasznie stara jestem, a jaka leniwa, to już nie mówię. Nie wiem ile musieliby mi płacić, żeby jeszcze jakieś studia podjęła ;-) Ciężko musi być studiować mając dziecko i rodzinę. Mam nadzieję, że ktoś Ci pomaga w codziennych obowiązkach...

Mondzi witaj na forum.
Zycze zdrowka wszystkim chorujacym dzieciaczka:tak:
My mielismy spedzic sylwstra u nas w domu z siastra mojegoG i jej mezem ale rozchorowaly im sie dzieci i chyba bedziemy sami siedziec:-(

Mondzia witaj!
hehe sporo tych Tymków tutaj mamy :)
Co do katarku starszego, tak to już na początku jest , może to reakcja na kurz, temperature albo te wszystkie mikroby wokoło ale tak czy siak to w końcu przejdzie.

Chyba mi się data wizyty u kardiologa pokickała bo mamy ją w sylwestra :pSzkoda bo był by dzień czekania mniej.
Też mam nadzieje, że jakby to było poważne to było by widać po młodym :)
Rozwija się ok , ba nawet chyba troszke szleje, (dzisiaj mi pełzał do tyłu 0o) więc tym bardziej popieram opinie Kiwaczki.

Izlabelka trzymaj się, to wszystko minie.

Ostatnia edycja:
Witaj Mondzi!!:-)
Izabaleka bądź twarda!Ja przedwczoraj miałam cięzki dzien i tak ostatnio z moją kumpelą pomyślalam, że ten świat bez tych chłopów byłby zdecydowanie spokojnieszych ale czy lepszy?? Chyba nie bo byśmy tych kochanych szkarabów nie miały;-);-)
Oj narobiło nam się tych szmerowych bąbelasi:-)Ja mam po nowym roku wizytę więc dam znać, aczkolwiek troszkę mam stresa. Chociaż przyznam, że mi w wieku 11lat też wykryto szmery w serduszku. I jedyne co miałam wypisane to kropelki, jakbym się zdenerwowała, które leżały nome omen w sekretariacie szkolnym. I wiecie jakim sposobem skończyłam szkolę podstawową z czerwonym paskiem??Otóż jak był jakiś sprawdzian, do którego nie zabardzo się przygotowałam, to na początku lekcji łapałam się za serduszko i mnie od razu pani prowadziła do sekretariatu po kropelki, łyknęłam sobie i jak wróciłam to pani pytała sie czy dam radę napisać sprawdzian. Ja kątem oka zerkałam na pytania i jak były ok to oczywiście, że dam radę!!:-p:-pTylko dziewczyny nie wygadajcie mi się kiedyś mojej dzidzi!!;-);-) I powiem wam, że na fajną dziełchę wyrosłam, a szmerki chyba jakieś tam nadal mam:tak:
A co do imon to ja miałam taki dylemat ze starszakiem i nazwaliśmy go Korneliusz ale na codzien mówimy do niego Kornel:-):-)

Mondzi witam na forum
Wszystkim dzieciaczkom duzo zdrowka i usmiechu
Izabelka 3maj sie wszystko wkrotce sie skonczy i juz bedzie tylko lepiej:tak:

reklama
Mondzi witaj!!!
u mnie plany sylwestrowe....a raczej ich brak...wczoraj bylam trzeci dzien w pracy.poszlam mimo ze bolalo mnie gardlo wiec wybralam sie do naszego lekarza zakladowego i okazalo sie za mam angine, zwolnili mnie szybciej do domu i na zwolnieniu do poniedzialku...ale powrot do pracy...:wściekła/y:przy dziecku zakladam maseczke ale czy to cos da......sylwester z tej okazji w domu.....
u nas dzich chwicil mroz,mamy teraz -5......juz nie pamietam takiej temperatury...dobrze ze w domku siedze

Wszystkim 5-miesieczniaczkom i Zainab życze duzo zdrowka na Nowy rok!!!!!!!

Do góry