reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
zaraz chyba pójdę do sąsiada i strzelę mu petardą między oczy.........wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ciekawe ile petard kupił w tym roku............
co za delbile....i to pod oknem Iki......

DZIEWCZYNY,
ZDRÓWKA, POGODY DUCHA, MIŁOŚCI I CUDOWNYCH CHWIL SPĘDZONYCH Z NASZYMI MALUSZKAMI I CALYMI RODZINAMI - W NOWYM ROKU ŻYCZY PAULA, LENKA I MARIUSZ

Ps. post - u mnie też podobnie, czuje że ciężka noc nas czeka!!!

Moja drogie koleżanki z bb niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy one już się spełnią niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens!!!W Nowym Roku wielu szczęśliwych chwil...Szczęścia w domu i wszędzie tam gdzie będziecie
Monika, Maurycy, Kornelek i Antosia

Ps. Mój szanowny M z synkiem też się wyposażyli w "sprzęt strzelający":wściekła/y: tylko,że oni będą "pukać" pod domem moich rodziców (ale oni mają wielkaśny dom i wilkaśny teren czyli jedynej osóbce jakiej będą przeszkadzali to Antosi i jej mamie:no:

Kochane Wszystkiego najlepszego samych cudownosci i spelnienia wszystkich nawet tych najbardziej nieosiagalnych marzen zycza Ania&Michal&Robert
Aha Madzia suknia sliczna bedziesz piekna panna mloda:tak:

Ostatnia edycja:
Kochane! Już Nowy Rok tuz-tuz, nowe plany, marzenia, radosci, smutki, nowe milosci, rozstania, nowe powody picia za sukcesy, porazki i za cale zycie, ktore nam dano, za to zeby sie nam udalo.Wszystkiego co najlepsze, aby ten Nowy Rok był jeszcze piękniejszy! życzą Ewa, Grzegorz i Kubulek! (no i moja mama;-))
U mnie też strzelają już od rana:wściekła/y:mały zmierzły bo sie nie wyspał a co zaśnie to go coś budzi:no:

Wszystkiego Najlepszego!!!

My z tych strzelających, młody co 15 minut prosi o "fajelwelki" ale u nas to przeszkadza głównie sarenkom. Koło 10 zrobimy "12" i wystrzelimy wszystko co mamy (to najważniejszy punkt w programie 5-latka) i wypijemy "Piccolo".
My jesteśmy w tym roku leniuchy bo nie chce mi się kombinować z małym (dziadkowie balują), odbijemy to sobie w przyszłym roku :)
Na razie mąż jeszcze robi za szofera :p

reklama
Drogie Lipcóweczki, my również życzymy Wam w Nowym Roku dużo zdrówka, samych radosnych chwil i szczęścia na co dzień - Kasia, Olga, Radek i Miki

Jednak zostaliśmy w domu i super. NOT zaczęliśmy od filmu dla dzieci "Auta":-DU nas strzelają od czasu do czasu ale jak na razie nam to nie przeszkadza.

Do góry