reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

witaj andziu
no właśnie tak trochę jak niewidoma chodzę po forum i niestety kiepski ze mnie komputerowiec.
Jak mąż wróci z pracy to zainstaluje suwaczek:)))))
Codziennnie zaglądam do swojego kalendarzyka i już jesteśmy z Groszkiem na półmetku. 20 tydzień kończymy.
ściskam serdecznie

reklama
renia to tak jak u mnie, pojutrze juz 21 tydzien (suwaczek troszke sie opoznia ) ja mam termin na 20 lipca :-)
dobra uciekam ide na angielski, a pozniej na kabaret wiec popiszemy pewnie dopiero jutro

hej hej
moje dziecie też nie chce tak ładnie regularnie dawać znać:-D:-D wczoraj cały dzień nic ale za to wieczorem koncert aż do północy:-D

he he, remont łazienki wiem coś o tym. My w tamtym roku robilismy tak kuchnię i łazienkę. i do tego w całym domku wymiana instalacji gazowej, woda itp. to był kosmos. Na pocieszenie załączam dwa zdjątka akurat łazienka przed i po :) dobrze że jesteśmy po. Teraz mamy mniej inwazyjną część remontu:-D
powodzenie

no i miłego dnia wszytkim dziewczynom

Załączniki

• łazienka przed.JPG
    łazienka przed.JPG
    20,3 KB · Wyświetleń: 39
  • łazienka.JPG
    łazienka.JPG
    15,7 KB · Wyświetleń: 46
Witaj renia77 :-) fajnie ze nasze grono się powiększa:-)

Post ptaszyna opłacał się trud włożony w remont łazieneczki - piękniusia jest teraz:-)

he he, remont łazienki wiem coś o tym. My w tamtym roku robilismy tak kuchnię i łazienkę. i do tego w całym domku wymiana instalacji gazowej, woda itp. to był kosmos. Na pocieszenie załączam dwa zdjątka akurat łazienka przed i po :) dobrze że jesteśmy po. Teraz mamy mniej inwazyjną część remontu:-D

Piękna łazienka! i cudne meble - też takie chcę!:) Strasznie mi się ciemne drewno w łazience podoba, w obecnym mieszkaniu mamy to co developer zostawił, czyli neutralny beż od sufitu do podłogi, ale już robić nie będziemy, bo jednak ostro się na kupno w tym roku domu namierzamy...a tam będę mogła poszaleć z wystrojem:-)

Post_Ptaszyna, gratulacje, lazienka sliczna, a meble rzeczywiscie urocze. Na zamowienie robiliscie?

:) he he dzięki
chciałam jeszcze taki ciemny blat ale wyperswadowali mi ze względów praktycznych:-) a najbardziej to podoba mi się szafka koło przysznica( na tym zdjęciu jej nie widać) bo to takie półki wnękowe wymurowane ze ścianą i obłozone płytkami. super wygodne, polecam, oo zaraz wam zrobię zdjęcie...............oooo mam. Półki sa na zmienę, jedna w łazience, jedna w spiżarni która jest za ścianą. I w jednym i drugim pomieszczeniu spisuja się na medal. Mój pomysł:-) aaaa no i sufit. Fajne rzeczy mozna teraz z suchego tynku zrobić:tak:. Kolor jest taki jak na zdjęciu ze światełkami bo tamte zdjęcia były z lampą i nie wyszły tak wiarygodnie.
ok pędzę do pracy
pa pa

Załączniki

• lazienkapo1.JPG
    lazienkapo1.JPG
    18,2 KB · Wyświetleń: 42
  • lazienkapo2.JPG
    lazienkapo2.JPG
    20,1 KB · Wyświetleń: 35
joas tak. Mamy takiego fajnego pana który robił nam również meble do kuchni i szafę w przdpokoju. solidny i tani:-D

reklama
Post_ptaszyna jednak warto było się męczyć łazienka piękna taka w moim stylu.Ja mam nadzieje że w przyszłym tygodniu remont juz będzie zakończony.
A ja drugą noc już śpie u rodzicó bo w domu nawet nie ma wanny.Chociaż tęskni juz mi się za naszym mieszkankiem:-)

Do góry