reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
a u mnie bez zmian - z nosa leci, gardło boli, samopoczucie fatalne. Biorę jakiś lek homeopatyczny na katar, syropek prawoślazowy i rutinoscorbin i to tyle, z tego co mi lekarz pozwolił. Pozatym sporządzam sobie miksturę z midu i cytryny, narazie bez efektów. w nocy prawie nie spałam, czuję się okropnie:-:)-(

witam w bardo mizernej formie.... glowa mi peka,z nosa niby leci ciurkiem,ale przy dmuchaniu nic,powoli zaczyna gardlo szwankowac rowniez.... mam nadzieje,ze uda mi sie dostac do rodzinnej i dostane kilka dni zwolnienia na wylezenie....

Biedne dziewczyny :-( pewnie , lezcie wypoczywajcie i kurujcie sie , by wypedzic jak najszybciej te wstretne chorobska.
W gdansku okropna pogoda :-( moze temp sama w sobie nie jest niska, ale leje caly czas , a ja tak nie znosze deszczu :-( dobra ide piec ciasto i robic obiadek :-)
Dzis mam polowkowe -trzymac kciuki ;-)

UUU, nie ma jak choróbsko dopadnie! dziewczyny trzymajcie się dzielnie!
Andziaa jak będziesz miała fotki z usg to wrzuć na forum:-)
ja byłam wczoraj u lekarza, wszystko oki, na połowkowe to pójde na 3d po świętach:-) już nie mogę się doczekać:-)

Hej :-) ja juz po polowkowym :-)
wrazenia z usg -hmmm... uspokoilam sie :biggrin2: Mala rosnie zdrowo, wazy juz 493 g, inne pomiary tez ok :biggrin2: jednakze nie napatrzylam sie w zasadzie w ogole bo cwaniara obrocila sie do nas tylkiem i ni ch... nie chciala sie odwrocic :-( potwierdzilo sie ze jest dziewuszka-jakos tylem to gin wypatrzyl :biggrin2:no i widzialam jej pietke i cala stopke :biggrin2: fikala sobie nozka -to byl super widok. Lekarz nie zdolal obejrzec i pomierzyc wszystkich parametrow na buzce, bo mala nie chciala sie nam ujawnic :-( ale to nastepnym razem :biggrin2: z tego niedosytu zdecydowalam sie w koncu na usg 4d. Zarejestrowalam sie od razu po dzisiejszej wizycie na 26 marca w Inviccie- mam nadzieje ze specjalisci sa tam dobrzy, bo tak slyszalam :biggrin2:

No to super, Andzia:) Moje młode na genetycznym w 13 tygdniu też sobie buzię dokumentnie zasłoniło, czekaliśmy z 2 lekarzy dobre 15 minut zanim raczyło pokazać choć tyle, żeby kość nosową się dało zmierzyć :) Czego innego uparcie nie pokazuje od początku, jutro też nie liczę na rewelację, bo pewnie jak będę mieć USG to tylko pobieżne, żeby sprawdzić, czy nadal macha wszystkm jak trzeba (przez ten odęty brzuch mało co czuję :/), ale pojutrze nastawiam się w końcu na wielką demaskację przy okazji 3D :)

Ewa i Pabla - trzymajcie się dzielnie do wiosny tuż tuż (chyba nawet w Kanadzie?:) Wyjdzie na dobre słońce, to i porblemy przeziębieniowe się skończą!
Dziewczyny

reklama
no ja mam wielka nadzieje ze ta Moja Antoska pokaze mi sie 26 marca na 4d :-) mysle ze uszanuje pieniazki, ktore mamusia wydala by obejrzec ja w cudzie techniki:happy2: zarcik :-) Moja corcia ladnie mi sie pokazala w 13 tyg, pozniej poszlam z narzeczonym w 18 - to tez byla tylem odwrocona, no i teraz znowu tylko swoja szanowna pupe zechciala pokazac :-( moze pojde bez Macka to bedzie bardziej smiala :-) ale przeciez ona nie wstydzi sie taty, ladnie go podkopuje jak polozy raczke na brzuszku :-)

dziewczyny a ile Wasze malenstwa wazyly w 22 tyg, pamietaacie ? :-)

Do góry