reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Renia Farbuj rozjaśniaj rób z włosami co chcesz teraz farby już nie szkodzą dzidzi tak jak to było parenaście lat temu tylko efekt czasami może różnić sie od oczekiwanego bo to wpływ hormonów rozjaśniać trzeba dłużej ale jak powiesz fryzjerce to ona już sie o ciebie zatroszczy
Pozdrawiam nową mame na forum.

reklama
Wkurza mnie jak ktoś krytykuje kobiety które decydują się na cc. Przeciez to nasze życie i mamy prawo dokonywać wyborów.
Ja na razie planuje rodzić naturalnie przy znieczuleniu.Chociaż nie wiem czy nie wolałabym cesarki.To moje pierwsze dziecko więc tak naprawę nie zdaję sobie sprawy jaki to ból.Najbardziej nie boję się chyba bólu jak jakich kolwiek powikłań.
Łudzę sie tylko że urodze tak samo szybko jak moja mama mnie:-) Na razie przechodzę ciążę tak samo dobrze jak ona.
Andziaa u mnie też chłopczyk -Maks,niestety nie wiem jak zrobić żyby na stałe było to wpisane w suwaczku.No ale trudno.
d4de37b931.png

Witam nowe mamusie :tak::-)

Co do cc to ja też drugie wolałbym mieć cc, ale czekałam cierpliwie co doktorek powie, wszak jest jeszcze trochę czasu.I wczoraj zostałam pozytywnie zaskoczona, tym że jednak ma być drugie cc.:tak::-)

ja na początku to nawet nie myślałam o naturalnym-tylko CC, ale potem bardziej bałam sie szwów i cięcia niż rodzenia, więc było ze znieczuleniem-jak dla mnie to mogłabym rodzic w ten sposób nawet drużyne piłkarska :-D:-D:-D

co do zamartwiania sie to myslałam, że druga ciąża i poród obejda się bez żadnych strachów a tym czasem.... jeszcze bardziej sie boję i panikuję! cóż za ironia, no cóż, tak to u ciążówek bywa :tak:

reklama
ja mysle ze grunt to dobra opieka lekarska przy porodzie
licze tylko i wyłącznie ze sie mną i maleństwem dobrze zajma i i bezpiecznie urodze.

tez sie boje bo to pierwsze i wogole mam krzywy kregoslup, costam z koscią ogonowa i strasznie wąska w biodrach jestem ale staram się nie myśleć o porodzie bo jeszcze spanikuję.
Pan doktor powiedzial mi ostatnio ze bedziemy zastanawiac sie nad sposobem porodu gdzies kolo 8 miesiaca bo do tego czasu wiele rzeczy ponoc sie wyjaśni z budowa, wielkoscia dziecka i moimi kosteczkami.
Ale rzeczywiscie wazne zebysmy mialy mozliwosc wyboru bo czasem sie slyszy ze w naszych szpitalach z tym wlasnie problem.

Do góry