reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

renia-masz rację-opieka jest ważna, wsparcie osób bedących przy porodzie działa cuda. Wybór metody porodu powinien należeć tylko do nas, wara wszystkim innym do tego!
nie zamartwiaj sie na zapas! głowa do góry.

reklama
hej ewan. Wlasnie staram sie nie myslec i nie zamartwiac. Zobaczymy pozniej jak bedzie z porodem.
Widze ze tez czekasz na syneczka
pozdrawiam

Wstawiał sobie w podpis ale nie wiem czy jest ok,ogólnie mam dosyc problemy z poruszaniem się na takich forach.
Ale dziękuję za pomoc.

renia77, co do farbowania, to w poprzedniej ciąży pytałam swojej ginki o pozwolenie ;-) Ona nie znała wyników badań, żeby były jakieś przeciwskazania. Co prawda nie farbowałam w pierwszym trymestrze, ale później już tak. Tak samo było teraz - od 1,5 tygodnia mam nowy balejaż na głowie i dobrze mi z tym:tak::-)
A co do Twojej budowy ciała, to bada się miednicę takim specjalnym urządzeniem i wyznaczają jej wielkość (wygląda to jak cyrkiel ;-)) Jak jest za mała, to wskazanie do cc

Wreszcie udało się i mam podpis.Jeszcze raz dzięki dziewczyny za pomoc.
A co do farbowania to nie słyszałam aby były jakieś przeciwwskazania. Ja w sumie farbowałam w pierwszym trymestrze i teraz też musze się wybrać.Znam wiele kobiet które farbowały włosy w ciąży i nie zaszkodziło to dzieciaczkom

oh KasiaDe wierze ze dobrze sie czujesz majac na glowie new look
Ja żadnych balejazy - tylko ładny brąz sobie zarzuce coby przykryć siwiecące.
Juz nawet zadzwoniłam do fryzjera ale do świat zajęty wiec albo sama albo inny fachowiec:)

reklama
jeszcze czego by w ciazy odbierano nam przyjemnosc robienia sie na bostwo :-) przeciez piekna mama to szczesliwa mama, a nasze dzieciaczki to czuja i zapewne ciesza sie razem z nami, baaa dumne sa ze swoich slicznych mam :-)
ja tez robilam pasemka i czuje sie lepiej :-)
renia jak to tylko polozenie jednolitej farby zrob to sama, zaoszczedzisz troszke kasy na fryzjerze, a i czekac w kolejkach na wolne miejsce nie bedziesz musiala i na swieta bedzie jak znalazl :-)

Do góry