reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

chyba się skuszę na to usg, ale poczekam jeszcze troszke, aż dzidzia będzie większa:-)
co do robienia na drutach, to kiedyś próbowałam i powiedzmy, że coś wychodziło, ale tylko podobne do szalika:-po robieniu sweterków nie ma mowy...może kiedyś babcia będzie czuła potrzebę zrobić swojemu wnusiowi lub wnusi;-)chociaż jak narazie nastawiona jest na kupowanie póki co w neutralnych kolorach..mnie jednak ciągnie do kupowania w niebieskim:-p

reklama
Ja również witam:-)
Kicrym tak myśle nad tym 3d na Paderewskiego i chyba się zdecyduję, bo z tego co widze, to w Sosnowcu ponad 200zł kosztuje:dry:
powiedz mi tylko ile czasu się czeka? i jeżeli masz do nich telefon i dokładny adres to mogę prosić?:blink:

ja czekam od poniedziałku na łóżeczko z allegro i do tej pory nic:dry:mam nadzieję, że przyjdzie jeszcze dzisiaj lub jutro, bo mnie to trochę wiąże w domu.
pozdrawiam i życzę miłego wieczorku, a zapowiada się naprawdę ładnie:-)

:) hej hej
Ja dostałam i zdjęcia i filmy. ale dostalismy je trochę w prezencie bo młoda się fajnie ustawiała i lekarz sobie zachował jej zdjęcia do swoich potrzeb. Mam 5 filmów łącznie z filmami z pomiarów, słuchania serduszka itp.

Witam nowe mamuśki lipcóweczki:-)
Ja znów musze się wziąść za druty, ale tym razem zamiast bluzy z kapturem dla chlopaka - zrobię sukienusię dla dziewuszki, a bluzę przerobię na bardziej babską:-)

post_ptaszyna - bluzeczkę kupiłam w Vero Modzie w takim outlecie w Piasecznie. W normalnych sklepach Vero Mody nie widziałam ubranek dla dzieci a tam są. Będę tam może jeszcze w ciągu najbliższych 2-3 tygodni, jesli jeszcze będą to mogę Ci kupić - kosztowała 39.90 pln. Jeśli byś chciała to daj znać.
Ja dziś strasznie zmęczona, pierwszy dzień w pracy od 3 tyg, jak wróciłam około 17:00 to tylko zjadłam i padłam na łóżko.
Jutro mam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia, ciekawe jak będzie.

Dziewczyny, zapisałam się na to usg 3d/4d w końcu, mam je w piątek o 19:00. To będzie u mnie skończone 25 tygodni ciąży, nie myślicie że to trochę za wczesnie na takie usg?? Może powinnam zrobić je później??

Dziewczyny, zapisałam się na to usg 3d/4d w końcu, mam je w piątek o 19:00. To będzie u mnie skończone 25 tygodni ciąży, nie myślicie że to trochę za wczesnie na takie usg?? Może powinnam zrobić je później??

ja myślę że to bardzo dobry czas na takie usg:-) ja jak się zapisywałam to lekarz mówił że najlepiej od 23 do 28 tygodnia robić, wtedy dzidzia jest już na tyle duża a jednocześnie jeszcze mała i całą ładnie widać:-)

reklama
Witam nowe lipcoweczki!:happy:

pabla27 ja wlasnie mialam 3d we wlasnie ukonczonym 25 tyg.Wszystko super bylo widac,tzn.nie tak wszystko bo mlody nie chcial pyszczka pokazac,tylko bokiem.W koncu jak go pan doktor pomeczyl to sie toszke obrocil,ale juz mial taka mine,ze az strach.Za to elegancko pokazal co ma miedzy nozkami i juz zadnych watpliwosci nie mamy:tak:

Do góry