reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Czesc Wam dziewczynki :-)

pokazywac pokoiki jak juz beda po remoncie :-) pewnie beda sie super prezentowac :-)
Raiqa i kicrym koniecznie informujcie jak ta po usg :-)
Roni bedziesz dzis w Gdansku, na zakupy jedziesz ? :-)

co do szkoly rodzenia- ja za tydzien mam kontrole u gina, na ktorej tez ma mi wypisac zaswiadczenie o braku porzeciwskazan do uczeszczania do szkoly rodzenia :-) chcialam juz wyludzic od niego taki papierek miesiac temu, ale nie chcial wypisac :-( i obiecal wypisac na tej wizycie :-) jestem ciekawa jak to bedzie wygladac :-) z Waszych opisow wynika ze wesolo:rofl2:

reklama
Ahaa, Andziaa, usg mamy dopiero za tydzień, więc jeszcze troszke życia w niepewności będzie;-)
co do szkoły rodzenia, to chciałabym, ale mój mąż raczej mało by zrozumiał, bo jego polski jeszcze nie jest na tyle dobry:-(jak narazie zostaję przy lekturze i doświadczeniach innych.

No i nadal czekam na łóżeczko!:wściekła/y:już mnie ta poczta polska wkurza! byłam dzisiaj na poczcie, to facet zrobił awanture, bo dzisiaj dostał pierwsze awizo, a one ponoć już drugie wypisują..moja siora też czekała na paczkę, a potem się okazało, że tydzień na poczcie już leży, a awiza też nie było..jak do przyszłego tygodnia nie dojdzie, to miło nie bedzie:crazy:

tak Anetko, mam zamiar wstapic do Mlyna do kathmy
moze maja cos ladnego
idziesz ze mna? potem jade do wrzeszcza ale umowionam dopiero na 20
w glownym mysle ze bede kolo 17-17.30

Ahaa, Andziaa, usg mamy dopiero za tydzień, więc jeszcze troszke życia w niepewności będzie;-)
co do szkoły rodzenia, to chciałabym, ale mój mąż raczej mało by zrozumiał, bo jego polski jeszcze nie jest na tyle dobry:-(jak narazie zostaję przy lekturze i doświadczeniach innych.

No i nadal czekam na łóżeczko!:wściekła/y:już mnie ta poczta polska wkurza! byłam dzisiaj na poczcie, to facet zrobił awanture, bo dzisiaj dostał pierwsze awizo, a one ponoć już drugie wypisują..moja siora też czekała na paczkę, a potem się okazało, że tydzień na poczcie już leży, a awiza też nie było..jak do przyszłego tygodnia nie dojdzie, to miło nie bedzie:crazy:

ja wysylalam 12 marca ksiazke do Sosnowca. Sprzedalam ja na allegro i dowiedzialam sie wlasnie wczoraj ze ksiazka do tej pory nie dotarla, a mija juz prawie miesiac :szok: z tymze ja wysylalam listem zwyklym wiec zawsze dluzej idzie, ale nie do cholery tak dlugo:wściekła/y: babka ktora kupila ode mnie ksiazke ma pretensje, na poczcie mowia ze nie mam prawa do reklamacji bo to byl zwykly list-i co ja mam teraz zrobic? Podobno list moze jeszcze dojsc...bo jakis generlany zasoj jest:no:

Roni niestety o tej porze jestem akurat na angielskiem :-( ale mysle ze spotkanie nie ucieknie i w koncu uda nam sie je zrealziowac :-) poczekamy na ladna pogoda :-) a Tobie, kochana zycze udanych zakupow :-) chwal sie pozniej co zlowilas :-)

My do szkoły rodzenia wybieramy się w kwietniu już się zapisaliśmy idzie z nami jeszcze moja koleżanka z mężem.Już nie możemy się doczekać.Ile u was te szkoły rodzenia kosztują?My płacimy 250 zł za 15 godzin
Pokoik dla Maksa będziemy robić w maju.
A teraz się bardzo ciesze bo mój tata kupił działkę rekreacyjną z murowanym dokiem która jest bardzo blisko naszego osiedla.Także będę mogła z Maksem przesiadywać tam całe dnie jak tylko będzie ciepło,z dala od samochodów i bloków.
Muszą tylko z moim mężem oczyścić ją z chwastów i zasadzić ładną trawkę.Trzeba będzie trochę odświeżyć.

Nareszcie mam łóżeczko!!:-Dzłożyłam je z tatą żeby zobaczyć, bo mężuś u rodziny do końca kwietnia

no i oczywiście poczta zaś coś wymyśliła:dry:przyszedł facet z przesyłką mojej siory i pyta mnie czy jeszcze coś zamawiałam..ja mówie, ze łóżeczko, a ten mi, że jest na poczcie, a on wczoraj był i zostawił na dole w drzwiach awizo(a ja mieszkam na 4 piętrze!więc nie wiem w których drzwiach:crazy:), bo nikt nie chciał mu otworzyć..dziwne, bo wczoraj cały dzień siedziałam na tyłku w domu czekając na przesyłke:dry:

Kamu - ja za szkołę rodzenia nic nie płacę, mam refundowaną - trzeba było tylko mieć zameldowanie w Wawie, lub zaświadczenie z pracy lub ze szkoły że się pracuje lub uczy w Wawie. Naprawdę jest fajnie, jak na pierwszych zajęciach wprawdzie, ale bardzo ok. ja mam 10 spotkań po 2 godziny, ostatnie zajęcia 4 czerwca.

reklama
U nas też jest szkoła rodzenia refundowana ale ona jest o godz 13 więc z mężem nie mogłabym chodzić a zależało mi na tym aby on tez uczestniczył w tych zajęciach.Więc idziemy prywatnie.A po drugie do 14 jestem w pracy więc tym bardziej odpada.

Do góry