reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

z tymi naturalnymi specyfikami to kazda ma inaczej ja np. miałam straszne mdłosci na początku ciąży i koleżanka stwierdziła ze najlepszy jest imbir a ja po tym imbirze jeszcze bardziej wymiotowałam takze trzeba wyprobowac co i jak na nas działa

reklama
no płodne w przenośni i dosłownie te kobitki:-)
czytam i czytam
heksa super ze syn taki spioszek - tez tak chce
wszystkim nam takie pociechy aniołkowate by sie przydały
Renek no czekamy na twoje bliżniaki - to w końcu takie nasze rodzynki twin:-)
Kate - grunt ze tylko noga zadrapana i kulejesz
jak malenstwo szaleje to dobrze

a ja dzis w sklepie widzialam tyg dziweczynkę
tak z bliska
i powiem wam ze to takie maluteńkie ze pomyslalam ze moj strach przed dotknieciem zeby krzywdy nie zrobic jest mega wielki
ale sama slodycz :-)
coraz bardziej zako****e sie w synku

mnie ogarnął taki leń, ze szok- nic mi się nie chce.:zawstydzona/y: za to wysłałam męża do marketu bo zachciało mi się na kolacje zapiekanek :-)

A Nata tez przechodzi dziś sama siebie. nawet kazała sobie rozłożyć mate którą mam dla małego ( taką z pałąkami):-D

Roni - ale moze po tej kontroli jakieś konkrety się pojawią?? Nie trać nadzieji Kochana...
Ja też jutro wizyta u ginki - zobaczymy co ja ustalę. Babeczka sie pewnie zdziwi jak dam jej kartę ciązy a tam termin 27.06.08:szok::szok: czyli piątek i to juz ten:-D

Roni to grunt ze z Tobą dobrze:-)
udanej kontroli i zobaczymy co Ci lekarz powie
jejku tez mam lenia - juz od godziny mowie ze ide sie uczyć i dalej siedze na necie
a teraz mam ochote na kąpiel wiec najpierw przyjemności a później obowiązki;-)

witam mamuski :-) nie wiem cz juz sie u was przedstawiam jesli nie to milo mi tu zawitac jestem rowniez mamusia z lipca na 17-tego mam termin ehhh strasznie sie boje:szok:

RONI to udanej wizyty życze i oby wszystko poszło po twojej myśli!RENIA ja taki zapał to nauki jak ty he he troche rano sie pouczyłam ale tez z przerwami na forum he he

reklama
jakos przegapilam, Julia rodzi? :szok:

dzwonilam do lekarza
mam "super" wiadomosc
jutro jade tylko na kontrol :baffled: czad...

no to się jeszcze może zmienić przecież;-) Może daj mu się fest zdenerwować i akcja porodowa sama ruszy?:-) Trzymam kciuki, żeby udało się, jak nie z porodem, to przynajmniej jakieś konkretne info wydrzeć.

A Julia wyglądała jakby coś się zaczynało dziać i miała jechać do szpitala........ciekawe co u niej?

Do góry