Renia swietna pamiatka

Czekamy jeszcze na zdjecia jak juz bedzie calkiem gotowa.
Kaja troche masz z tym racje,ze mamy bardzo malo badan wiec sie tak nie strsujemy o wyniki i w ogole,ale z drugiej strony to ja bym chciala byc bardziej uswiadomiona,jezeli chodzi o rozwoj mojego dzieciaczka.Ja nie wiem ile maly wazy,jak tam z moja szyjka,KTG tez nie robia jak nie trzeba,USG tylko dwa i to ostatnie w 22 tc,wiec to juz bylo baaaardzo dawno,a gin mnie ani razu nie badal

i to mnie naprawde dziwi,no ale coz taki system.Wizty u poloznej ograniczaja sie do zbadania probki moczu,zmierzenia cisnienia,posluhaniu malego suerduszka i zmierzeniu brzucha-zajmuje to ok 5 min.Wiec nie wiem co lepsze,ja chyba bym wolala byc na waszym miejscu.
Julia widze,ze porzadnie sie wzielas za wyganianie Zuzi z brzuszka.Trzymam kciuki!!!!:-) Ja tez mysle,ze ruch nam pomoze w przyspieszaniu i to mnie motywuje kazdego dnia do podniesienia sie z lozka.Skladam wszystko co sie nadaje do poskladania,odkurzam,myje podlogi,okna juz dawno umylam nawet dwa razy,gotuje obiad,a pozniej jeszcze na spacer.Dzisiaj akurat nie mialam sily na spacer,ograniczylam sie tylko do zrobienia obiadu i wyprasownia kilku rzeczy.Juz za bardzo nie mam co sprzatac w domu to musze sobie na kazdy dzien cos zostawic do zrobienia;-)
Roni no to moze akurat dzisiaj jakas owocna nocka.Powodzenia
Dostalam przed chwila widomosc od Renka.Pisze,ze u nich wszystko ok,tylko troszke malo czasu,puchna jej nogi i ma troche malo mleczka bo tak bywa do 3.doby po porodzie,ale ma nadzieje,ze z kazdym dniem bedzie lepiej.Sa juz w domu od soboty,a chlopcy grzeczni tylko jedza i spia.Pozdrowienia dla wszystkich BB ciotek!