reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

hej hej, ja sie witam i zaraz zmykam ;-)
jestem zla jak osa... od 13 mecza mnie skurkowance
juz sily mi brak, po nospie nie przesly, po kapieli nie przeszly
i zastanawiam sie ile to potrwa zanim darzy sie cos konkretnego
poki co oprocz skurczy nic...
przydalo by sie jakies spektakularne odejscie wod ;-)
byle jutro bo dzis juz nie mam sily nic robic

reklama
Renia swietna pamiatka:tak: Czekamy jeszcze na zdjecia jak juz bedzie calkiem gotowa.
Kaja troche masz z tym racje,ze mamy bardzo malo badan wiec sie tak nie strsujemy o wyniki i w ogole,ale z drugiej strony to ja bym chciala byc bardziej uswiadomiona,jezeli chodzi o rozwoj mojego dzieciaczka.Ja nie wiem ile maly wazy,jak tam z moja szyjka,KTG tez nie robia jak nie trzeba,USG tylko dwa i to ostatnie w 22 tc,wiec to juz bylo baaaardzo dawno,a gin mnie ani razu nie badal:szok: i to mnie naprawde dziwi,no ale coz taki system.Wizty u poloznej ograniczaja sie do zbadania probki moczu,zmierzenia cisnienia,posluhaniu malego suerduszka i zmierzeniu brzucha-zajmuje to ok 5 min.Wiec nie wiem co lepsze,ja chyba bym wolala byc na waszym miejscu.
Julia widze,ze porzadnie sie wzielas za wyganianie Zuzi z brzuszka.Trzymam kciuki!!!!:-) Ja tez mysle,ze ruch nam pomoze w przyspieszaniu i to mnie motywuje kazdego dnia do podniesienia sie z lozka.Skladam wszystko co sie nadaje do poskladania,odkurzam,myje podlogi,okna juz dawno umylam nawet dwa razy,gotuje obiad,a pozniej jeszcze na spacer.Dzisiaj akurat nie mialam sily na spacer,ograniczylam sie tylko do zrobienia obiadu i wyprasownia kilku rzeczy.Juz za bardzo nie mam co sprzatac w domu to musze sobie na kazdy dzien cos zostawic do zrobienia;-)
Roni no to moze akurat dzisiaj jakas owocna nocka.Powodzenia

Dostalam przed chwila widomosc od Renka.Pisze,ze u nich wszystko ok,tylko troszke malo czasu,puchna jej nogi i ma troche malo mleczka bo tak bywa do 3.doby po porodzie,ale ma nadzieje,ze z kazdym dniem bedzie lepiej.Sa juz w domu od soboty,a chlopcy grzeczni tylko jedza i spia.Pozdrowienia dla wszystkich BB ciotek!

Ostatnia edycja:
KasiaDe czekamy na relacje i fotki :-)
miłego powrotu do domku
Madzia dzieki za info o Renku i chlopcach:-)
grunt, ze zdrowi i grzeczni:tak:
Roni - oj juz na moim zegarze za pół godziny 1 lipiec więc oby dzień przyniósł to na co tak czekasz:tak:
co do brzuszka to jeżeli któraś z was chętna to można kupić bandaże z gipsem w sklepach dziecięcych (popytać w smyku) to jest seria "baby art"
frajda niesamowita i balagan przecudny;-)
obym zdążyła tylko wypieścić tzn. pomalować brzuchola do porodu:tak:

Hej ja sie witam w strasznym stanie, ale zaraz znikam leec bo ledwo ciapie
chce tylko Wam przekaac super wiesci

Pabla urodzila wczoraj o 23 Lenke
porod wywolywany z powodu malej ilosci wod
urodzila sn
Lenka wazy 2420 i ma 49 cm
10 punktow apgar

Wow!!!!
Roni super wieści!!!
Pabla Gratulacje!!!!!!!!!! buziaczki i uściski dla ciebie i twojej kruszynki:-)
już pisałam, co zajrzę na forum to nowa dziecinka na świecie:-)Roni, trzymaj się dzielnie, coś czuje że jak następnym razem to możesz być ty, hi hi
renia
ale artystka z ciebie:-)

Ostatnia edycja:
no pieknie
Pabla gratulacje!!! Witamy Lenkę wśród naszych lipcowych dziewuszek
Roni dzieki za wieści i dobrego samopoczucia:-)
jakoś obstawiam Ciebie następną;-)

a my dziś mamy śpiący dzień
ja śnięta jak mucha i moj synuś tez jeszcze nie ruchliwy
juz zaczynam się niepokoić bo i czereśnie były i truskawki i kinder - a on nic

czemu ja artystka? :szok:
a tak nawiasem mowiac, na mnie nie liczcie
ja jestem sloniem w innym wcieleniu, ja nie rodze :eek:
ledwo zyje, ale glowe daje ze nic tego nie bedzie:tak:

Czesc dziewczyny :-)
Madziu dziekuje za przekazanie wiadomosci od nas.
Niestety nie nadrobie zaleglosci bo nie mam czasu, karmie na zmiane wiec schodzi troche i wolnego zostaje chwilka bo zaraz ten pierwszy znow chce jesc:eek: dzis mleczka jakby ciutek wiecej wiec mysle ze bedzie dobrze.

Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom i trzymam kciuki za te ktore jeszcze sa przed...

Zapraszam za chwile poogladac zdjecia:-)
Buziaki

reklama
Do góry