reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Madzia trzymam kciuki zeby szybko poszlo. Moze jest juz po?
Ja juz pisalam ze w pierszej ciazy czop odszedl mi kilka dni przed porodem.

reklama
ja w pierwszej ciąży też zadnego czopa nie kojarze więc coś w tym jest:-)

a tym czopem to sobie przechlapałam , mój M oznajmił wczoraj, że teraz to go wołami nawet nie zaciągne na igraszki bo teraz to on się boi z żeby coś mi się nie stało

zrobiłam babeczki-mmmm palce lizać, szkoda, że tylko 12 jest bo to właściwie porcja tylko dla mnie :-D
Post_ptaszyna licze, ze z tego KTG to uż Cie nie wypuszczą tylko zostawią i wywołają
Julia symulacje porodowe jak najbardziej zalecane, obiniżona ilość ruchów albo dziwne bąbelki w dole brzucha-a nigdy takich nie miałaś i zobaczysz, że wywołają

Madzia na razie się nie odzywa, więc pewnie zdarzenia nabrały tempa:-) A mam nadzieję, że na niej się dziś dobre wieści nie skończą, bo jak podejrzałam listę oczekujących to od soboty robi się mocny tłok z terminami i nie nadążymy z kibicowaniem;-) Apropos dziś miała też rodzić Ewa-Krystyna, nie?

Faktycznie dziś miała rodzić Ewa-Krystyna,z tego co pamiętam to ma mieć kontakt z Kociatą. Może faktycznie od dziś się rozkręcą te porody

Hej, Madzia trzymam mocno kciuki, żeby Maciuś szybko i w miarę bezboleśnie wyszedł:-):-):-) a może już wyszedł???:-):-):-)
Julia i Post Ptaszyna Wam też życzę powodzenia, żeby coś się dzisiaj ruszyło:-D:-D
ja miałam długą noc, niby tylko parę razy coś mnie zabolało, ale byłam taka zmęczona,że nie mogłam wstać rano i przespałam godzinę liczenia ruchów:eek::zawstydzona/y: zresztą Mały robi się coraz bardziej leniwy i liczenie jest nieco stresujące:eek: ale to chyba udziela mu się ode mnie:zawstydzona/y: niedługo wyskoczę do koleżanki po tę piłkę do ćwiczeń to może jak Antoś poczuję, że matka ostro ćwiczy to sam raczy wyjść:-D:-D miłego dnia i uciekać rodzić:-):-) coś za spokojnie na forum:-)

no ciekawe co u Madzi może już jest po?trzymam kciuki oby dobrze poszło!
ja też zaczęlam na tej piłce ćwiczyć z nadzieją na trochę wczesniejszy poród:-D

reklama
No ja tez z niecierpliwoscia czekam na wiesci od Madzi ;-) kurcze jak juz zazdroszcze wszystkim rozpakowanym- tez tak chce :-) no nic na kazdego przychodzi pora :-) aga chciala sie wepchac w kolejke-i niestety sie jej nie udalo, widocznie kolejnosc jest odgornie ustalona i nie ma zadnych wpychanek :-)

Do góry