reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Aga, nieźle - piszesz ze szpitala ;-) Jakby Ci się cos zaczeło, to licze na relacje "na zywo":-DA serio, to trzymam kciuki, zeby rozkręciło sie na dobre:-)

reklama
Aga: no nieźle, pozwolili Ci z laptopem nadawać na żywo relację przedporodową?:-D Jakby coś się fest rozkręciło, to przekaż komuś sprzęt, niech nas informuje o postępach:-D Trzymam kciuki, żeby poszło szybciutko i nie trzymali Cię w szpitalu na darmo!

a ja dzisiaj znowu mam lekkiego lenia- ogarnełam tylkow domu troche zrobiłam zupe no i wszystko o czym pomyśle że trzeba zrobić to mówię sobie że zrobie jutro:zawstydzona/y:jakoś mi sennie a jak sie położe to nie umiem zasnać, czasami to bym chciała żeby Mały już był bo ja im mniej czasu mam tym więcej zrobie:-Dtakże na jutro zaplanowane wielkie sprzatanie ale co z tego wyjdzie:sorry2:

Kicrym, mam tak samo: im więcej obowiązków tym paradoksalnie więcej robię a i humor lepszy, nawet jak zmęczenie większe;-) A teraz się czuję, nie przymierzając, jak kura wysiadująca jajka, zero zadań bojowych oprócz doczekania tych trzech dni, a wszelkie działania pozorowane jakoś mi energii nie nakręcają, bo i tak wiem, ze to sprzątanie i gotowanie bez sensu trochę, jak i tak mnie potem nie bedzie, a mąż zniweczy porządek w mieszkaniu w jeden dzień......

jestesmy w domu:-) Wpadam tylko na chwilke,relacja z porodu kiedy indziej chociaz nie wiem,czy chcecie,a moze nie bede was jednak straszyc:no:
Dziewczyny dziekujemy za wszystkie trzymane kciuki i gratulacje!
A to nasz Krol Macius I

ja już po wizycie :tak:. Pan dr obejrzal zapis ktg, stwierdził, że ładne skurcze ... (nie wiem co to znaczy ;-)) a że zwolnienie mam do niedzieli włącznie, to powiedział że w poniedziałek mam się położyć do szpitala. Nawet mnie nie badał, bo mówi, że to już żadna różnica jakie jest rozwarcie w tym tygodniu - trzeba urodzić wcześniej czy później i już :sorry2:.
agnieszka, trzymam kciuki.
Madziu, gratulacje ślicznego syneczka Maciusia ode mnie i mojego męża Maciusia :)) Właśnie mój mąż Maciuś, stwierdził że zaszła mała pomyłka w opisie.... mianowicie on jest Król Maciuś I a twój synek musi być II :)) Oczywiście wcale się tym moim starym wyleniałym kocurem nie przejmuj, bo uśmiecha się pod nosem.

Ostatnia edycja:
Madzia, raz jeszcze gratulacje, Maciuś śliczny i wygląda jakby co najmniej tydzień miał! Dzielna jesteś niesamowicie i super, że tak szybko jesteście w domku: na pewno szybciej dojdziesz do siebie niz w szpitalu;-)
Anecia: a w tym szpitalu masz leżeć i czekać, aż coś się ruszy, czy wywołanie? wygląda na to, ze rzeczywiście w przyszłym tygodniu nastąpi kulminacja lipcowych porodów:-)

reklama
Do góry