reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Kasiu zapisałam sobie Twój nr tel więc pozwolę sobie pisać do Ciebie
a jak coś to mój mąż zapowiedział, że może dziewczynom na forum dać znać:-)
widzi jak się z Wami zżyłam:tak:

Super! Będę czekała z niecierpliwością i szybciutko dam znać ciotkom z bb, żeby byly na bieżąco:tak:

reklama
Izabelka - niezłe to ogłoszenie, ładny kwiatek z tej cisowianki:-)
Renia - trzymamy kciuki, będzie git:-):-D

Kasiu planowany zabieg mam między 11stą a 12stą
w południe juz powinno być wszystko wiadome;-)
kicrym skacz skacz to może będzie szansa na spotkanie;-)
idę coś ze sobą robić
pozdrawiam

Renia ,ale masz dobrze:-):-) oczywiście trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień:-D:-D:-D

co do "naszej" Cisowianki to nieźle się dziewczyna lansuje:-D może rzeczywiście dorobi się szczęśliwej piąteczki:-D:-D:-D:-D

ja zrobiłam sobie dość długi spacer, ale oprócz kłucia w szyjce i bolących pleców niczego się nie dorobiłam:baffled: skurcze odzywają się coraz rzadziej, no chyba że w nocy coś się rozkręci:dry: męczę Męża, żeby złożył łóżeczko to może Mały zechce szybciej wyjść, ale Mężuś podchodzi do tej sprawy jak jego Syn - zdąży, ma czas:baffled:

Kate zeby nie wyszlo z tym lozeczkiem tak jak u mnie- ze sama je skladalam bo ile mozna czekac;-)
ale wolałam zeby mala oswoila sie wczesniej z wizja łózeczka w sypialni

ciekawe kiedy u mnie sie cos znow ruszy- zrobilam sobie goracy prysznic, ale jak znam zycie nic to nie da :dry:

Renia trzymam kciuki!!
Agnieszka widze w podpisie,ze tez jestes styczniowka 2006 czemu do nas nie dolaczylas? ;-)

ale to problemu nie ma- jak mialabys ochote to napisz do Martki-jest u nas moderatorem ;-) chyba nawet zostawila na otwartym notke
pozdrawiam

Renia ale ci zazdroszcze:-) dobrze że tak szybko, bo do piątku byś się bardziej denerwowała, a tak to jedna nocka i już:-) czyli jutro znów moze być otwarcie sezonu:-) trzymam kciuki i czekamy na wieści:-)
agnieszka - ja też już po gorącej kąpieli, ale mi ona raczej pomaga, bo lepiej mi się śpi i troszkę łagodzi te moje wstrętne bóle! już nawet na piłkę mi sie nie chce wchodzić bo całe podbrzusze mnie boli :-(

no no, to miałyśmy niezłą partyjkę na forum, rzeczywiście cisowianka może szybko tych pięcioraczków sie doczeka:-)

reklama
Witajcie
Moja kruszynka miała być dziś na swiecie,a dalej siedzi sobie smacznie w brzuszku - pewnie jej tam dobrze.

Heksa rany to już 6 tygodni, ale ten czas leci.

Kociata spiralka super sprawa, bo o nic się nie martwisz. Ja miałam przed tą ciążą i jestem na maxa zadowolona. Notomiast co do MIRENY to odradzam. Poczytaj sobie może o niej na necie. Ona całkowicie zatrzmuje @ i potem robią się mięsniaki i to często sprawy nowotworoe wchodza w rachube. W sumie to chyba logoczne, bo przecież kobieta musi co jakiś czas się oczyścicić, a brak miesiączki nie jest zdrowy, bo niby gdzie te jajeczka się będa zbierać co ich nie wydali się. Pewnie co lekarz to opinia, ale poczytaj sobie o MIRENIE.

Niezłe :)

Do góry