reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dorka moje kondolencje.

mój Antoś też już zasypia w łóżeczku, właściwie to może już śpi bo coś go nie słyszę:dry: sprawdziłam:confused: jedno oczko jeszcze nieco uchylone, więc to kwestia czasu chyba, że go ktoś lub coś obudzi:crazy: jak uśnie to mogę zająć się tylko sobą:-p miłego wieczorku Mamuśki;-)

reklama
ja tak zachwalałam moje dziecko a tu dzisiaj od 17 ryk, przystawie do cyca spokoj, pociagnie 3 razy przysypia, odłoże ryk i tak w kółko. O dziwo przy kąpieli był cały happy i był spokoj a teraz znowu sie zaczyna:baffled: czyżby pierwasz nieprzesoana noc?:baffled:

pozdrawiam wszystkie mamuśki i spokojnej nocy zycze:dry:hehe

dorka współczuję...
U mnie dzień w miarę ok, dzisiaj pojeździliśmy trochę z małą autkiem, bo trzeba było kilka spraw załatwić i z planowanej godziny zrobiło się 2,5. Oliwia budziła się 2 razy w samochodzie i chcąc nie chcąc trzeba było pojechać na parking i cyca dać, ale na szczęście po prostu jej się pić chciało i po 5 minutach spała jak aniołek.
samochodem lubi jeździć, ale wózkiem niestety nie :baffled: jak ją włożę po karmieniu do wózka, żeby pojechać na spacer, to drze się jak niewiem co, więc na razie spacerki są jak mała dobrze zaśnie w domku...

Roni No właśnie, jak robaczek wkońcu zasnął to znowu mnie gryzło jak tak mogłam myśleć. i tak w kółko.

Odkryłam ze młoda ma ślad po szczepieniu zaczerwieniony i moze to ją tak dzisiaj irytowało???
Jak myślicie, to moze boleć??? Bo jak pamiętam swoje szczepienia to czasem bolą.

Moja dwójka już śpi - ale ulga ;-) Ale pewnie za chwilkę Olga obudzi sie na cyca i dalej w kimę.
Roni, ale masz nocne przeboje z Jasiem - współczuję. pewnie chodziłabym na rzesach...

Spokojnej nocki!

U mnie chłopaki też poszły w kime. A mało brakło żeby Pysiu uśpił mnie zamiast ja jego. Na szczęście mnie obudził :p
Dzisiaj męczący dzień bo byliśmy przedstawić prababci Tymcia i w szpitalu na badaniach. Padam.
Skończył mi się antybiotyk . Jestem ciekawa jak to wpłynie na małego. Biedactwo pierwszy raz spróbuje mleczka bez chemii, oby to się dobrze skończyło.

ptaszyna - dla mnie to aniołek, bo nie drze dzioba przy każdej okazji i ogólnie pogodne jest dzieciątko, a że absorbujące to już trudno - z tym się liczyłam że będę cała dla dzidziusia i mogę sobie na to pozwolić, więc i zalu nie mam ;-).

ja wczoraj zwazyłam Wiktora i wyszlo 4,4 kg- hmm wyczytalam gdzies ze dzieci w ciagu 1-go m-ca przybywaja na wadze srednio 700g wiec chyba przekarmilam mojego pulpecika:-D
normalnie rosnie w oczach
u nas taka burza ze plotu sasiada z naprzeciwka nie widac, a maz lata po dworzu bo nam sie woda z piachem z drogi(mamy nie utwardzona) wlewa strumieniami na kostke i bajorko jak sie patrzy. no i darmowy prysznic dla M.

reklama
Do góry