reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
My już po spacerku, w kancelarii poszło błyskiem mimo wielkiej kolejki, bo nie ma to jak ryczące niemowle w ciasnym pomieszczeniu i kolejka zgodnie uznała, że lepiej jest nas puścić niż słuchać
Z księdzem w krótkich żołnierskich słowach wyjaśniliśmy sobie, że ślubu kościelnego nie ma i nie będzie, chrzest a i owszem, a ofiara za chrzest dopiero w niedzielę, w związku z tym czas gromadzić produkty i w sobotę staję do garów;-)
Z księdzem w krótkich żołnierskich słowach wyjaśniliśmy sobie, że ślubu kościelnego nie ma i nie będzie, chrzest a i owszem, a ofiara za chrzest dopiero w niedzielę, w związku z tym czas gromadzić produkty i w sobotę staję do garów;-)nie ma jak to ryczace dziecko-wszystkich potrafi wysraszyc,ale jak widac czasami sie przydaje,przynamniej ludzie miejsce ustepuja
My tez wlasnie wrocilismy ze spaceru,ale sie na sloncu wygrzalam
Macius ladnie sie wyspal ,a teraz czekamy na gosci i prezenty;-)Ostatnio mamy znajoma wcisnela nam do wozka 50 zl,kiedy indziej zarobilismy 100.Juz sie smieje,ze chyba bede tak z mlodym chodzic po ulicach i zarabiac,skoro tak dobrze nam idzie

My tez wlasnie wrocilismy ze spaceru,ale sie na sloncu wygrzalam
Macius ladnie sie wyspal ,a teraz czekamy na gosci i prezenty;-)Ostatnio mamy znajoma wcisnela nam do wozka 50 zl,kiedy indziej zarobilismy 100.Juz sie smieje,ze chyba bede tak z mlodym chodzic po ulicach i zarabiac,skoro tak dobrze nam idzie
beaa
Mamy lipcowe'08
My juz jestesmy w domku, w drodze powrotnej nie obylo sie bez ryku, no i korkow.
My tez uzywamy fride- tyko i wylacznie.
Survivor- a ksiadz nie robil problemow, ze nie macie slubu koscielnego? My jestesmy w takiej samej sytuacji tj. slubu koscielnego nie bylo i nie bedzie, no i przypuszczam, ze ksiadz w mojej rodzinnej miejscowosci robilby mega problemy. Jednak jeszcze sie tym nie przejmuje.
Madzia- no niezle, zarabiajcie, zarabiajcie. Chyba sie szykuja zakupy dla Maciusia;-)
My tez uzywamy fride- tyko i wylacznie.
Survivor- a ksiadz nie robil problemow, ze nie macie slubu koscielnego? My jestesmy w takiej samej sytuacji tj. slubu koscielnego nie bylo i nie bedzie, no i przypuszczam, ze ksiadz w mojej rodzinnej miejscowosci robilby mega problemy. Jednak jeszcze sie tym nie przejmuje.
Madzia- no niezle, zarabiajcie, zarabiajcie. Chyba sie szykuja zakupy dla Maciusia;-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Beaa: nie robił, ponieważ, zeby uniknąć zbędnych dyskusji, ustaliliśmy wspólnie, że jestem niewierząca (co nie jest prawdą), co księdzu dość skutecznie związało ręce w kwestii dyskusji, czemu ślubu nie ma
Poza tym tu mieszkam dopiero 3 lata i mnie w parafii nie znają, a przy tym dzielnica jest taka, że sam fakt, że dziecko ma tatusia, a tatuś ma jakikolwiek ślub z mamusią już jest gigantycznym sukcesem...
Madzia: no nieźle - kilka turnusów w roku do Polski i Mały będzie samowystarczalny finansowo
A jeszcze, bo prawie zapomniałam.....Zuzolka nie przegonimy, ale może choć na paczkę pampersów się załapiemy, jeśli zagłosujecie na nas tu;-): Śpię zdrowo
Poza tym tu mieszkam dopiero 3 lata i mnie w parafii nie znają, a przy tym dzielnica jest taka, że sam fakt, że dziecko ma tatusia, a tatuś ma jakikolwiek ślub z mamusią już jest gigantycznym sukcesem...
Madzia: no nieźle - kilka turnusów w roku do Polski i Mały będzie samowystarczalny finansowo

A jeszcze, bo prawie zapomniałam.....Zuzolka nie przegonimy, ale może choć na paczkę pampersów się załapiemy, jeśli zagłosujecie na nas tu;-): Śpię zdrowo
Ostatnia edycja:
pabla27
Fanka BB :)
My też po kolejnym spacerku, tym razem w chuście. Dwie godziny łaziłyśmy, mała prawie nic nie spała tylko obserwowała swiat. Teraz pożyczyłam taką kółkową i będę ją testować:-) a malutka uwielbia chusty, nawet słowem nie protestuje jak ją wiąze na sobie. Ostatnio byłam z nia na zakupach w spożywczym i zostałam obsłużona bez kolejki - bo Pani z dzieckiem:-) a jak chodziłam tam w ciazy to nawet raz nikt mi w kolejce nie ustąpił

Survivor ja już zagłosowałam,chyba też MAksia zgłoszę na konkurs.
My też dziś chodziliśmy na spacerku bylismy nawet 2 razy,wspaniała pogoda,cieplutko.Mksiu spał bardzo długo.
Zauważyłam że mój synek zaczyna wydłużać sobie przerwy między karmieniami:-)
My też dziś chodziliśmy na spacerku bylismy nawet 2 razy,wspaniała pogoda,cieplutko.Mksiu spał bardzo długo.
Zauważyłam że mój synek zaczyna wydłużać sobie przerwy między karmieniami:-)
mamabartka
...i Natalki :)
Madzia
))))))
Florka, czadowe zdjęcie

Masz nasz głos 
U nas też słonecznie. Zaliczyłyśmy 2 spacerki. Ponieważ obiad miałam gotowy to przed południem pomaszerowałyśmy na 2 godzinki a potem popołudniu znowu na 2 godz. Odebrałam starszaka z przedszkola i zahaczylismy jeszcze o plac zabaw po drodze. Wszyscy dotlenieni i zadowoleni.
Teraz Natalka zasypia po kąpieli i flaszeczce... Bartuś jeszcze się bawi a mamunia chwilę poklika i zasuwa z obiadem na jutro. Podobno też ma być cieplutko... szkoda mi rano czasu na gotowanie.
Miłego wieczorku Wszystkim :-)
Florka, czadowe zdjęcie

Masz nasz głos 
U nas też słonecznie. Zaliczyłyśmy 2 spacerki. Ponieważ obiad miałam gotowy to przed południem pomaszerowałyśmy na 2 godzinki a potem popołudniu znowu na 2 godz. Odebrałam starszaka z przedszkola i zahaczylismy jeszcze o plac zabaw po drodze. Wszyscy dotlenieni i zadowoleni.
Teraz Natalka zasypia po kąpieli i flaszeczce... Bartuś jeszcze się bawi a mamunia chwilę poklika i zasuwa z obiadem na jutro. Podobno też ma być cieplutko... szkoda mi rano czasu na gotowanie.
Miłego wieczorku Wszystkim :-)
reklama
Andula
Fanka BB :)
Witam Was Mamuski:-)
Od okolo miesiaca wiernie Was podczytuje.Dzis wkoncu zebralam sie i pragne dolaczyc do wasych dyskusji ,porad itd.W skrocie o sobie mam 25 lat .Mam synka Michalka ktory przyszedl na swiat 28.07.2008 o godzinie 6:18 dla ciekawostki napisze ze urodzil sie w pierwsza rocznice mojego slubu

Od okolo miesiaca wiernie Was podczytuje.Dzis wkoncu zebralam sie i pragne dolaczyc do wasych dyskusji ,porad itd.W skrocie o sobie mam 25 lat .Mam synka Michalka ktory przyszedl na swiat 28.07.2008 o godzinie 6:18 dla ciekawostki napisze ze urodzil sie w pierwsza rocznice mojego slubu

Ostatnia edycja: