reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Andula witamy serdecznie!!!

coś mi się wydaje, że mzse mojego szkraba przekabacić co by polubił leżenie na brzuchu bo inaczej to ni w ząb nie nauczy sie przekręcać.
aaaa położyłam Wiktora na boku i jak chciał usiąść(bo przecież jak sie nie da jak się da- w mniemaniu synka) to się bidulek na brzuchu prawie znalazł, ale nie mógł wyciagnąć rączki z pod siebie i tak sie kiwał komicznie:-D oczywiście z syreną włączona:crazy:

reklama
Michal jak ma na brzuchu lezec to musi najpierw wszystkich sasiadow poinformowac jaka matka mu krzywde robi:baffled: Z brzuszka na bok czy na plecki jeszcze sie nigdy nie przekrecil:tak: moze to przez jego spora wage :-) nie wiem,chociaz na chlopski rozum z okraglym brzuszkiem powinno byc latwiej:-D

Andula witaj na forum
a my dziś na dluuugim spacerze a później jeszcze mąż nas po ikei przegonił
ale skończyło się na "biegiem do domu"
dziś nie załapaliśmy sie na szczepienia ale idziemy jutro
już się boję za Tymka:-(
miłej nocki

Surv zagłosowałam, ale nie wiem czy to nie jest tak że tylko raz na tej stronie można głosować bo przed głosowaniem głosów było 4 a po też 4. Ponieważ Florka bardzo mi się podoba w tej starożytnej sukmanie to wykorzystałam adres mojego małzonka:-):-) i zadziałało

Andula witaj;-)

Jesli chodzi o chrzciny to ślub nie jest ważny. Jeden chociaż rodzic powinen być wierzący no bo deklarujecie się wychować dziecko na chrześcijanina a drugi rodzic co nie wierzący musi potwierdzić że nie będzie sie sprzeciwiał wychorwaniu dziecka w wierze.:-)

Ika rozkoszuje się leżeniem w leżaczku. Jest szczęśliwa bo o wiele więcej widać:-):-):-) a minę ma taką błogą że ho ho. Jak ją wczoraj włożyliśmy to przez cały czas była w takim szoku... wkleję wam zdjęcia za chwilkę. Płakaliśmy ze śmiechu

surv właśnie zrobiłam ciemne trufle.......mogłam choć paluchy legalnie oblizać po całej pracy no bo szkoda tak pod kran z taką pyszną czekoladą, no nie?????
Mama za to przyszła na wiśnie....he he wyszła z zarumienionymi policzkami:-D

surv -zdjecie fajowskie,Florka wyglada na bardzo dluuuga:tak: ,oczywiscie glos oddany:-)
suwaki.php

hej dziewczy
dlugo nie zagladalam, ale strasznie mi sie wszystko pogmatwalo
staram sie czytac, ale pisac nie daje rady
takie jestescie radosne, ze nie chce Wam tego psuc opowiesciach o chorobach w rodzinie itp
w telegraficznym skrocie bylismy na usg, wszystko dobrze a nawet za dobrze
zaliczylismy jak wiekszoc pierwszy katarek, ale tez juz ok
buziaki dla wszystkich kinderow slodkich i ich mamus

Dziękujemy za głosy: z tym głosowaniem to jest chyba tak, że można jeden raz dziennie głosować - ja na szczęście mam 3 aktywne adresy mailowe, więc wszystkie dzieciaczki obskoczyłam:-D
Witam na forum nowe mamy i ich tłuściutkie dzieci:tak:
Roni, dobrze Cię widzieć! Odzywaj się częściej, ze smutkami też (jak zajrzysz na zamknięte to zobaczysz, ile tam narzekamy:tak:)

reklama
Do góry