{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
ale macie fajnie, ze mozecie sbie w nocy pospacWiktor jak zasnie o 20 to budzi sie najczęściej o 1-2 potem już co 3 godz.
A ja dziś stoje przy garach, wczoraj mi sie pół zamrażalnika rozmroziło i teraz gotuje na potęgę
, a dzieci sprawy nie ułatwiają.
no nic wracam do garów gdzie moje miejsce
A ja dziś stoje przy garach, wczoraj mi sie pół zamrażalnika rozmroziło i teraz gotuje na potęgę
, a dzieci sprawy nie ułatwiają.no nic wracam do garów gdzie moje miejsce

wczoraj licytowałam świetną mate edukacyjną z Fisher Price- a i ktoś w ostatniej chwili mnie przelicytował i przegrałam
Męża pomimo tego, że mam to wcale nie widuje bo siedzi na budowie i nosa nawet nie wytchnie taki chłopak zarobiony
niby dobrze bo szybciej się wyprowadzę, ale nasz Synek zna Tatę tylko jako tego pana co co jakiś czas przychodzi, wyściska go, pośpiewa ( czyt.pofałszuje) jakieś piosenki, czasem wkurzy Mamę i pójdzie z powrotem na budowę

masakra......ale dzięki cywilizacji za blendery i roboty kuchenne, oraz supermarkety z mrożonym królikiem - albowiem zupki mają być tymi rączkami gotowane a nie słoiczkowe
to ma niby rozwiązać problem kup oraz potencjalnej skazy białkowej, ale zobaczymy - nie podoba mi się to wcale....