reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Czesc dziewczyny.
Haszi zdrowka dla |Twoich chlopakow:-)
kicrym ja mam taki sam lezaczek.Mala lubi w nim lezec, jeszcze nie lapie zabawek ale sie im prrzyglada i smieje sie do nich.
A my wczoraj mielismy mala stloczke. Kilku malolatow wolswagienem chcialo nam sie wcisnac na pas po ktorym jechalismy.:wściekła/y:Maz musial ostro skrecic i wiechal na kraweznik, mamy pocieta opone. A oni odjechali. Maza spisal nr.Wezwalismy policje zrobili zdjecia spisali protokol. Jedna kobieta zglosila sie na swiadka. Opona bedzie nas kosztowac ok700zl.A poza tym robimy lazienke i w domu jest pelno kurzu.

reklama
Dorka, to widzę, że nieszczęścia idą parami....choć łazienka po zrobieniu będzie pewnie jednak radością;-)

Kasia, a może to wczoraj to była reakcja na imprezę, tłok, hałas etc. tudzież na to co Ty w trakcie niej jadłaś? U nas w sumie niby kolki były na początku przez jakieś 3 tygodnie, ale też lekarz ocenił, że do prawdziwych kolek to jeszcze daleko, więc być może u Olgi będzie tak samo? Swoją drogą to rzeczywiście paskudna niespodzianka, żeby po przekroczeniu magicznego 3 miesiąca nagle się okazywało, że problemy z brzuszkiem automagicznie nie znikają:baffled:

Ja dziś i jutro zasuwam jak wściekła, bo po weekendowym balowaniu zlecenie leży i kwiczy:baffled: Beaa, praca w nocy to dużo powiedziane, w tzw. młodości nie było z tym problemu, niestetyż zaawansowany wiek i zmęczenie natury ogólnej sprawiają, że obecnie jestem w stanie wysiedzieć góra do 23..a kwestia jakości? Po 15 latach w zawodzie ma się już jako taką pewność, że nawet z nosem opadającym na klawiaturę, jakiejś strasznej zbrodni translatorskiej się nie popełni...a nawet jeśli, to mam jeszcze parę innych pomysłów na życie zawodowe:-D W ich ramach dziś, mimo braku czasu, zdołałam się w końcu umówić na oglądanie potencjalnych przyszłych domów i w piątek w końcu po roku planowania jedziemy coś obejrzeć;-)

Zdrówka dla Wszystkich:-)
dzisiaj byłam na wizycie u gina;-) obawiałam się strasznie, ale nie było źle:-) ponieważ mam dużą nadżerkę myślałam, że będzie trzeba się tym zająć, a tymczasem gin mi powiedział, że jeżeli cytologia będzie dobra (zrobi mi ją jak dostanę pierwszą miesiączkę) to nadżerkę będzie można wyleczyć dopiero jak urodzę ostatnie dziecko
:szok::rofl2: poza tym wszystko świetnie wygojone i nic tylko zabierać się za następną produkcję - słowa gina:-D żeby temu zapobiec poprosiłam go o tabletki i przepisał mi Azalie - czytałam o nich w necie i chyba nie będzie źle:-) miłego wieczoru:-D

Surv oh jak zazdroszcze oglądania tych domów no a potem mieszkania w czymś większym niż 50 metrów:dry:
Kasia może takl jak surv pisze to reakcja na nowych ludzi, mój Kuba tak reagował jak przyjechałą do ans ciocia z Niemiec- panikowałam że to chyba znowu bóle nas dopadły ale jak tylko cicocia sie zmyła to mały jakby nowo narodzony:sorry2:
KATE a mówiłaś że karmisz piersią bo mi ginka przepisała carezette(chyba cos w tym stylu)i powiedziała ze to jedyne jakie mogą brać cięzarne:sorry2:

witam z rana
nareszcie normalny poranek ;-) maz w pracy, syn w przedszkolu, Weronika jeszcze spi; a ja z kaa przed kompem hihihi
milego dnia

U nas podobnie, choć mniej różowo: mąż w pracy, Florka nie chce spać, ale nie ma wyboru, kot szuka, komu by w pysk dać, bo podkurzony, a ja i tak z kawą przed kompem:-D miłego dnia również;-)

Ja tez mialam wypalanie:baffled: i podobno dlatego moj porod trwal az 18h szyjka nie mogla sie rozwierac przez male blizny ,ktore po wypalaniu pozostaja . Slyszalam ze lekarze odchodza od tej metody :tak:

reklama
KATE a mówiłaś że karmisz piersią bo mi ginka przepisała carezette(chyba cos w tym stylu)i powiedziała ze to jedyne jakie mogą brać cięzarne:sorry2:

mówiłam i chciałam brać to Cerazzete, ale gin powiedział, że są na rynku inne tabletki o podobnym działaniu (można karmić piersią) bardzo je poleca no i są o wiele tańsze bo kosztują do 30 zł:-p najlepsze jest to, że je bierze się cały czas, nie ma żadnej przerwy, a jeśli pojawi się krwawienie to i tak się je bierze:sorry2: zobaczymy, dzisiaj kupię to sprawdzę:-p jak będę się po nich źle czuła to mam przyjść po jakieś inne;-) miłego dnia:-D

Do góry