reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
O i Oliwka też 3 miesiace: wszystkiego naj;-) chyba sobie listę dzieciaczków lipcowych wydrukuję i nad kompem powieszę, żeby zwalczać sklerozę i pamiętać o rocznicach:-D

A u nas zmiana czasu najwyraźniej zadziałała odwrotnie, bo coraz częściej udaje się pospać do 8:szok: Fakt, że od 5 Florka się budzi, ale po nakarmieniu grzecznie dalej idzie spać......i tak co godzinę:-D Dziś chciałam z nią powalczyć, czyli nie dawać jeść tylko wstać, bo zdawało mi się, że ona je na uspokojenie, a nie z głodu, ale okazuje się, że jednak nie: ona po prostu rano jest co godzinę głodna...dziwna sprawa:baffled:

A u nas pogoda za oknem dziś taka, że żal psa z domu wygnać, więc sobie spacer raczej odpuścimy, a w zamian może w końcu posprzątam, bo dom tak zapuszczony, że nie ma jak dziecku maty rozłożyć, żeby się nie przykleiła do podłogi:-p

A tak w ogóle, to przy takiej pogodzie zawsze czekam na pierwszy śnieg....ja wiem, że teraz już nie ma zim, ale dawno, dawno temu, jak byłam mała, to właśnie w okolicy Wszystkich Świętych pierwszego śniegu można było oczekiwać, i tak mi zostało;-) Miłego dnia (a nuż jednak śnieg przyjdzie?:-D)

Oliwka - wszystkiego naj:-)
Surv - u nas podobnie, wstajemy 08:00-09:00, ale za to mała pada już około 19:00, wczoraj tak mi zasnęła że na kąpiel nie mogłam jej dobudzić. Dlatego od dziś kąpiemy sie o 19:00, a nie 19:30.
W Wawie słoneczko jak narazie, chociaż chmurki juz sie zbliżają powoli.

Surv, o jakim Ty śniegu piszesz? U nas 16 stopni na termometrze:-Di halny duje.
Olga kapie się po 18 i przeważnie 18.30-19.00 śpi a potem pobudki (dzis bylo pięknie, bo co 3 godziny:sorry2:)

Oliwko i od nas wszystkiego naj!

Witajacie laseczki

Jakoś ten czas mi ucieka i nie ma czasu zaglądać na BB, a jak znajde chwilkę to wchodze na zamknięty chociaż popatrzeć na wasze dzieciaczki. Chyba tak to już jest jak człowiek jak nie jednym to drugim musi się zająć. Ale warte to jest tego, tych uśmieszków i wogóle wszystkiego.

Ewelinka@ wszystkiego naj naj dla Oliwki. Moja Ola tez wczoraj skończyła 3 miesiace.

Pabla rzeczywiście dziś mamy ładną pogodę, my już aliczyłysmy spacerek po lasku - ta dziś piękna złota polska jesień. Miałysmy razem rodzić i nic z tego nie wyszło, to może na specerek się razem wybierzemy? Jakbyś miała chwilkę i ochotkę to pisz na priv.

A u nas pogoda kiepska ciagle pada:-:)crazy:. Mala juz drugi dzien nie byla na sapcerku. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej i wyjdziemy choc na godzinke.

u nas tez ładna pogoda, byliśmy na spacerku no i wkońcu odebrałam wypis ze szpitala:blink:
dorka my wychodzimy nawet jak pada ale to dlatego ze ja lubie chodzic po kałużach hehe zostało z dzieciństwa także pierwsze buty jakie KUba założy to kalosze:-D:-D:-D

reklama
Jesli chodzi o pogode to u mnie wczoraj padal snieg...duzo sniegu, oczywiscie rano juz go nie bylo, jednak wczoraj wszystko bylo biale. Snieg u mnie jest zjawiskiem niespotykanym, jestem tutaj 5 lat i dopiero drugi raz padalo, a do tego jest dopiero pazdziernik. Dzisiaj zimno...jak w zimie...brrrr

Do góry