post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
To już???? 5 miesięcy. Wszystkiego naj Weroniczko:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na zdjęciach na zamkniętym widzę, że pięknie wyglądałaś
Generalnie jak widzę, jak szykujecie się powoli do powrotu do pracy, to przestaję narzekać, bo ja przynajmniej z domu wychodzić nie muszę.choć może powinnam, zeby do końca nie zmamusieć

Otóż, na wigilię mieliśmy być teraz u nich, ale przyjeżdża moja siostra i nie widzę innej możliwości jak być u mnie na święta. W pierwszy dzień świąt moi rodzice mają 35. rocznicę ślubu, a w drugi dzień świąt są moje urodziny i jak mogłabym ich nie spędzić z moja rodziną. Moja siostra ostatni raz na święta była 10 lat temu. Teściowej powiedziałam, że przyjedziemy już w piątek przed świętami 19 grudnia i będziemy na wigilii, ale niestety dużo wcześniej musi być wigilia, bo chcę być na wigili u moich jeszcze. Nie powiedziałam jeszcze tego teściowej, ale wigilię u niej chcę na 14 
Ale co tam. Co się będę przejmować taką babą :-):-):-)
i potem nie było okazji. Mój m nie jeździ, więc może dlatego.

ale ten czas leci
ostatnio mam bardzo ciężkie dni i nie mam już czasem siły na nic:-( ciągle szpital, cały dom na głowie, M wiecznie obrażony bo nie mam czasu przyjść posprzątać itp - w ogóle denerwuje mnie strasznie, chyba Go ukatrupie
Mały ciągle z kimś, teraz jak widzi, że się ubieram to od razu płacze
dzisiaj cycki mi chciało rozsadzić tak długo mnie w domu nie było
a tam, wysiadam
miłego wieczoru;-)