reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Dorka, no niezły hardcore weselny miałaś, ale dzielna jesteś, żeś przetrwała i jeszcze wysokoprocentowe towarzystwo porozwoziłaś:-D A na zdjęciach na zamkniętym widzę, że pięknie wyglądałaś:tak:
A i z pracą widzę, że szykuje Ci się ciężko:baffled: Generalnie jak widzę, jak szykujecie się powoli do powrotu do pracy, to przestaję narzekać, bo ja przynajmniej z domu wychodzić nie muszę.choć może powinnam, zeby do końca nie zmamusieć:-p
Weroniczko, nasza najstarsza lipcowa dziewczynko - wszystkiego naj!:-)

Byliśmy dziś na dworze ponad godzinę,ale się wymarzłam,Maksiu smacznie spał i aż szkoda było do domu wracać.
Dziewczyny wie któraś co z Aha,ostatni raz się odzywała 4.10 i koniec.Ciekaw co u niej?

Jak się macie po weekendzie? Ja byłam z Karolcią u teściów. Na szczęście jakoś przeżyłam. Zostawiłam teściową z niewesołą wiadomością (dla niej). :-D:-DOtóż, na wigilię mieliśmy być teraz u nich, ale przyjeżdża moja siostra i nie widzę innej możliwości jak być u mnie na święta. W pierwszy dzień świąt moi rodzice mają 35. rocznicę ślubu, a w drugi dzień świąt są moje urodziny i jak mogłabym ich nie spędzić z moja rodziną. Moja siostra ostatni raz na święta była 10 lat temu. Teściowej powiedziałam, że przyjedziemy już w piątek przed świętami 19 grudnia i będziemy na wigilii, ale niestety dużo wcześniej musi być wigilia, bo chcę być na wigili u moich jeszcze. Nie powiedziałam jeszcze tego teściowej, ale wigilię u niej chcę na 14 :) Teściowa ozięble się ze mną pożegnała. :baffled::baffled:Ale co tam. Co się będę przejmować taką babą :-):-):-)

Weroniczko 100 lat
dorka - grunt, że wyrwałaś się z domku na dłużej niż na godzinkę
oj jak ja bym tak chciała
surv - no to ostrą jazdę zaliczyłaś z małżonkiem
normalnie pirat drogowy i to jeszcze z tupetem, że na oczach policjantów to wszystko;-)

No proszę ile tu zapalonych narciarzy. Ja jeździłam "za młodu":-p i potem nie było okazji. Mój m nie jeździ, więc może dlatego.
Surv, to się Wam dostało:dry:
Dorcia, dzielna byłaś:tak:

Wercia, wszystkiego najlepszego!!! Oj leci ten czas strasznie szybko:tak:

reklama
100 lat dla Weroniki:tak::tak::tak: ale ten czas leci:-D

ja uwielbiam nasze Góry, ale na nartach nie jeżdżę bo po pierwsze nie umiem a po drugie mam lęk wysokości, więc nawet nie ma mowy o jeździe:-p ostatnio mam bardzo ciężkie dni i nie mam już czasem siły na nic:-( ciągle szpital, cały dom na głowie, M wiecznie obrażony bo nie mam czasu przyjść posprzątać itp - w ogóle denerwuje mnie strasznie, chyba Go ukatrupie:-p Mały ciągle z kimś, teraz jak widzi, że się ubieram to od razu płacze:dry: dzisiaj cycki mi chciało rozsadzić tak długo mnie w domu nie było:zawstydzona/y: a tam, wysiadam:zawstydzona/y: miłego wieczoru;-)

Do góry