reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Wystkiego dobrego dla Lenki i Tymusia!!

Zainab dziekuje za pamiec (i wlasnie kopie klawiature):-)

Ja chyba rowniez kupie dla malej na gwiazdke garnuszek na klocuszek.

Kate- ale zazdroszcze tej przeprowadzki, to chyba jeden z przyjemniejszych momentow w zyciu, a prezenty- rzecz bardzo ulotna....

reklama
Lenka, Zeinab
wszystkiego najlepszego i całuski od Tymusia dla naszych starszych współ-solenizantek!
Tymuś dziękuje za życzenia :-*

Mały solenizant właśnie siedzi w leżaczku i pokrzykując i śliniąc się nie zważa na to, że brat każe mu leżeć. Z takim impetem siada, że boje się żeby nie wypadł.

Zainab i Tymuś - 100 lat z okazji kolejnego miesiąca:-):-D
My dziękujemy za życzenia.
Wróciłyśmy już z zakupów, Tatus nosił Lenke w chuście a ja buszowałam po sklepach. M sprezentował mi piękną sukienkę z okazji Mikołaja:-) będzie akurat na zblizające sie wesele.
Teraz uciekam bo mała zmęczona nie moze usnąć.

O, widzę ze dziś cicho na forum....M właśnie kąpie małą i zaraz będę ją karmić. Od dwóch dni nie ma u nas drzemki przed kąpielą, zobaczymy czy dłuzej pośpi w związku z tym w nocy....
Ja dziś okropnie śpiąca cały dzień, chociaż w nocy sie wyspałam. Jutro rano lecę do złobka przesunąć termin ze stycznia na wrzesień 2009.
I dzis wczesnie spać zamierzam iść, obejrze czas honoru i do łóżeczka:-)

Lenka
Zainab,
Tymcio
sto lat, wszystkiego naj:-)
Kurcze, nie załapałam się na wczorajszą imprę.:-:)-:)-( i pewnie już nic nie zostało. ojoj.
Ja z lekkim opóźnieniem ale wczoraj było wielkie zamieszanie. Przenosilśmy sypialnię do innego pokoju i tym samym młoda ma już tylko pokój dla siebie:-)
Nadal w domu lekki sajgon ale co tam. Mamy nowe łóżko:-):-):-):-)
hurrra
no to spadam przytulić się do małża
pa pa

A myśmy znowu się wczoraj ujechali po Śląsku... powoli przestaje mnie to bawić, a Florki nie bawi już od dawna:baffled:Obejrzeliśmy wspólnie dom, który mnie się najbardziej podoba, a ktorego mąż nie widział i w sumie, gdyby właścicielka opuściła 50 tys. to bym tu teraz nie siedziała, tylko pakowała się do przeprowadzki, ale zołza jedna nie chce... no nic poczekamy, ja mam czas, a ona od roku domu sprzedać nie może:-p:-p
A dziś znowu tour po sklepach i lekarzach - mąż ma urlop do jutra, to wykorzystuję go bezwzględnie jako kierowcę i tragarza:-D

reklama
surv widzę że poszukiwania są coraz poważniejsze:-):-):-) My się przeprowadziliśmy do domu jak ja miałam 4 lata i przez pierwszy miesiąc podobno biegałam po nim jak opętana tak mi się podobało:-):-):-):-):-) że tyle pokoi i tyle miejsca:-D, także Florka też powinna być zachwycona;-);-);-);-)
My dzisiaj w najlepszych chumorach jak zwykle:-):-):-). Młoda wczoraj czarowała gości jak zwykle i wytrzymała do 21:-):-):-)

Do góry