reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

a my dzis pakujemy manatki bo jutro z samego rana jedziemy do rodziców
tzn ja zostaję u nich a mąż leci na rajd
znowu się za sobą zatęsknimy ale dziadki wniebowzięci bo Tymuś pomieszka z nimi równiutki tydzień i będą mieli przytulankę ukochaną
jak ja nie lubię pakować walizek
a do tego wszytskiego jak juz wrócimy to czeka nas big przeprowadzka na swoje:-)

reklama
Ależ ze mnie kaleka. Spadłam ze schodów. Niby oprócz siniaka na kolanie nic się nie stało ale niestety coś mi teraz kolano szwankuje. Nie mogę wstać jak kucnę, klęknę, siądę. W dodatku chyba sobie kciuka wybiłam. Marze, żeby Tymuś spal jak najdłużej bo jakoś mi się noszenie go nie uśmiecha.
A po południu idziemy sprawdzić bioderka, mam nadziej że do tej pory tatuś wróci bo nie wyobrażam sobie jak będę z samochodu dźwigać to nosidło.
Za to wczoraj przyszła nam ławeczka do ćwiczeń z orlenu i zabieram się ochoczo za brzuszki.
renia
mnóstwa pieszczot Tymoteuszowi (ach jak to dorośle brzmi ;-)) códownego odpoczynku tobie, ulgi dra rąk i kręgosłupa życze :]
surv szukajcie aż znajdziecie :] życze wam tego z całego serca.
Cóż trzeba się troche najeździć, ale wyobraż sobie ile by było zachodu gdybyś budowała :-D
post hehe gratuluje nowego łózka i życzę miłego korzystania. Fajine, żee Lenka ma teraz swoje królestwo.

Tak na temat pokoików i moich synów.
U nas pokoik chłopaków jest na razie dużym pojemnikiem na zabawki i komputer.
Patryk ma łóżko w naszym pokoju i za chiny nie chce się przenieść. Mój starszy syn po prostu się strasznie boi, często w nocy jak siedzimy w salonie a on się obudzi przychodzi przestraszony z płaczem. Jest też nerwowy (obgryza paznokcie) ale nie wiem za chiny dlaczego. Jest rzecież kochany, zadbany nikt mu krzywdynie robi, wspieramy go i w ogole ma normalna kochającą rodzinę więc zkąd te nerwy??? Może właśnie przesadzamy. Ale z drugiej strony na wakacjach przestaje obgryzać paznokcie (zwłaszcza na tych ostatnich kiedy bałam z nim cały czas) i jest mniej nerwowy. Ehh co tu robić, żeby nasze dzieciaczki były szczęsliwe.
Za tao nie wyobrażam sobie jeszcze przenoskin Tymusia, ja walcze z sobą żeby go do łóżeczka odłożyć:-p

Witam, ostatnio nie mialam czasu zagladac i mam sporo do czytania.
Spozniaone zyczenia urodzinowe dla Agi:-)
Sto lat dla LENKI, ZEINAB i TYMKA.
Survi trzymam kciuki zeby wlascicielka sposcila Wam te 50tys:-)
Postrowniez gratuluje nowego lozka:tak:
Renia milego pobytu u rodzicowi szybkiej przeprowadzki:-)
Haszi uwazaj na siebie.
A nowa wiadomosci jest taka ze ostatnio mojemu mezowi i mi pekla prezerwatywa i teoretycznie mialam dni plodne:sorry:Ale mam nadzieje ze nie jestem w ciazy.Niby takie dobre prezerwatywy(Durex) a pekaja:crazy::wściekła/y:.

AAAA miałam poćwiczyć ale oczywiście kolano mi nie dało a w dodatku jak wstawałam z kanapy coś mnie postrzyknęło w barku. To pewnie też po tych schodach. Boli jak cholerka a mi się paracetamol skończył. Dobrze, że mam jakiś żel, może przejdzie. Błagam niech przejdzie. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Jak ja będe karmić.
No kuźwa co jest z tym dniem?

dorka uuuups.
Kurcze ja tez muszę lepiej zadbać o te sprawy. Głupia jestem ale chyba podświadomie to olewam bo nie powinnam ze wszystkich względów o tym myśleć ale dziewczynki mi brakuje.

Ostatnia edycja:
Surv droga do kupna domu wyboista al jak juz znajdziecie swoj wymarzony dom to bedzie szczesliwi i szybko zapomnicie o trudach jakie mieliscie w znalezieniu go:-)
Dorka nam durexu juz 2 razy pekly:baffled:
Haszi bidulo kuruj sie :tak:
super spanka i nie tylko na nowym lozu;-):-)

Mężu na szczęście wrócił, wsmarował mnie amolem, wymasował i nawet mogę się ruszać.:-) Załatwiliśmy jakimś cudem ortopedę w try-migi i już jesteśmy w domku.
Moi faceci gadają sobie teraz we trzech a mały śmieje się do ukochanego starszego brata.

reklama
ślemy spóźnione życzenia i dla dzieciaczków i dla mam:tak:
ja cały weekend na uczelni:angry:wykończy mnie to ale pocieszam sie ze juz ostatni rok;-)
dorka nono , ja nie uzywam prezerwatyw wole tabletki:-)
surv no babka zmieknie trzeba ja przytrzymac:-D
post gratuluje łóża:-D
Haszi kuruj sie i patrz pod nogi:-D

Do góry