reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Radzio całusek od Cioci i Iki z okazji skończenia 5 miesięcy:tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• całusek dla Radzia.jpg
    całusek dla Radzia.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Witam Drogie Koleżanki:rofl2:
Sto Lat dla WSZYSTKICH 5 MIESIĘCZNIAKÓW:-D:-D:-D
Andziaa ogromnie gratuluję i wspieram Was całym sercem:-):-):-)

my od soboty mieszkamy w nowym domku i na razie przyzwyczajamy się do nowej sytuacji:zawstydzona/y: Mały jest średnio zadowolony, a ja niedługo ukatrupie M tak mnie wkurza:szok: strasznie tęsknię za BB a neta będę miała dopiero po Nowym Roku:-( na razie musi mi wystarczyć ekspresowe podczytanie Was (chociaż jednego wątku) u Mamy - Mama od poniedziałku jest w domu;-) Mały ma straszną marudę i czasem brakuje mi tego tłumu ludzi chętnyego do pobawienia Antka:zawstydzona/y: wszelkie zaległości postaram się nadrobić jak już internet będę miała w domu, a teraz tylko będę zaglądać co jakis czas:-p napiszę Wam tylko, że Antosiowi cycuś nie stracza i muszę mu dawać jakieś inne jedzonka, najnowsze przysmaki to kaszka na gęsto, chrupki kukurydziane oraz biszkoty - te dwa ostatnie przysmaki mają skład który pozostawia wiele do życzenia, ale chyba cukru czy soli nie da rady uniknąć:zawstydzona/y: życzę Wszystkim Mamusiom i Bobaskom zdrówka, pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia niedługo:tak:

Antosia przesyła chłopakom gorące całuski z okazji 5-miesięcznicy:-) (oczywiście pod nadzorem mamy, a co by z tego dzieci nie było:-p

Liwus oczywiście zapodam Tobie moją kom. Super!! A po świętach na kawusie zaproszę (oczywiście zbożową) i zerkniesz na moje lokum :-)

Dziewczyny mam ten sam problem co wy - święta z teściową :-( U nas jest taka niepisana zasada- jeden rok u moich rodziców, następny u teściowej. Staram się być twarda, dam radę ale ciężko będzie :-( nie ma jednak to co u mamy :-)

Dzisiaj byłam na wywiadówce u starszego szkraba i się dowiedziałam, że mam przygotować potrawy na wigilię klasową (mój syneczek kochany mnie zapisał :angry:
Ci faceci to od małego uczą się jak wykorzystywać kobiety....

Dziewczyny co kupujecie swoim maluszkom od mikołaja?? Ostatnio moja mama się pytała co kupić misi, więc jej powiedziałam, ze ogólnie to skończył jej się tusz do rzęs i wrzosowe cienie :blink::blink:

Radzio Maciuś- rośnijcie zdrowo i wszystkiego najlepszego!
Kate super że mama w domku i ty w swoim domku. Zobaczysz, przyzwyczaisz się szybciutko do wszystkiego :-)
tosika- no to masz małego łobuza, ja w tamtym roku robiłam ozdoby na jasełka :-D
Ehh te chłopaki.

Acha już wymyśliłam prezent pod choinkę- będzie takie krzesełko -panel do siedzenia w kąpieli chyba. Chociaż no nie wiem, bo mieliśmy sie składać rodzinnie na samochód na akumulator dla chłopaków. On ma być niby dla obydwu ^^

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry