reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Sto lat dla kolejnych solenizantów:-)
Ja już po kawusi i paczce delicji:-D
mała spała ale słysze juz walenie nogami o szczebelki więc chyba koniec drzemki...to ją wyciągnę na dwór bo musze po śmietanę do obiadku skoczyć.
Oj, nic mi się nie chce..a muszę trochę domek ogarnąć bo jutro znów mama przyjeżdża no i wiadomo że spojrzy krytycznym okiem na porządek u nas:tak:
a upodobała sobie fryzjera u mnie w Wawie i jeździ 80 km po to żeby włosy obciąć i pofarbować..:dry: a przy okazji pojedzie z nami w sobotę na basen.
Dziś chyba pojadę do koleżanki wieczorem na małe piwko...tak sie troche zrelaksować:-) a M zostanie z małą, wykąpie, da jeść i położy spać.

reklama
Ach, dostałam w końcu mojego poucha ( nie tego wygranego tylko zamawianego ) i MT do noszenia małej:-):-D:tak::happy::happy2:
zdjęc jeszcze w akcji nie mam ale chwalę sie już i wklejam lnka zebyście mogły obejrzeć:-)
Mój MT to ten z logo Barcelony ( strona tatusia ) i kwiatem ( strona moja ) - pozycja nr 67. Pouch widnieje ponizej, ten z turkusowymi kwiatami:-) bardzo wygodne bo juz sie przymierzałyśmy, ale MT będziemy nosic dopiero na wiosnę bo teraz za duży i mała jeszzce sama nie siedzi.
melkaj - Onet.pl Blog

Ja i Marcel też dołączamy się do życzeń dla naszych starszaków! :-)
Aż trudno uwieżyć że minęło już 5 miesięcy odkąd rozpoczeła się akcja rozpakowywania! :szok:
My na gwiazdkę zaczniemi tworzyć biblioteczkę malucha i kupimy kilka książeczak. Ptaszyna słusznie zauważyła że nasze dzieciaczki juz dorosły do pierwszych książeczek.

Wszystkiego naj dla Maciusia i Radzia:-):-):-)
Kate ciesze sie ze Twoja mam jest juz w domku. Przyzwyczjisz sie szybko do nowego domku:-)
A ja wczoraj mialam straszna migrene od 13 do wieczora lezalam w lozku. Wzielam 4 tabletki paracetamolu i dopiero przeszlo. Mala zajmowal sie tatus( mila wczoraj jeden dzien urlopu).

Haszi proszę uswiadom mnie co to jest krzesełko-panel, bo ja to jakaś nieświatowa jestem ;-)

Myślę, że Haszi chodzi o coś takiego: SMOBY Interaktywne krzesełko do kąpieli żabka (497148968) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Dziś chyba pojadę do koleżanki wieczorem na małe piwko...tak sie troche zrelaksować:-) a M zostanie z małą, wykąpie, da jeść i położy spać.

Ale faaajnie!

Ach, dostałam w końcu mojego poucha ( nie tego wygranego tylko zamawianego ) i MT do noszenia małej:-):-D:tak::happy::happy2:
zdjęc jeszcze w akcji nie mam ale chwalę sie już i wklejam lnka zebyście mogły obejrzeć:-)
Mój MT to ten z logo Barcelony ( strona tatusia ) i kwiatem ( strona moja ) - pozycja nr 67. Pouch widnieje ponizej, ten z turkusowymi kwiatami:-)

Ale super!

reklama
Mój MT to ten z logo Barcelony ( strona tatusia ) i kwiatem ( strona moja ) - pozycja nr 67. Pouch widnieje ponizej, ten z turkusowymi kwiatami:-) bardzo wygodne bo juz sie przymierzałyśmy, ale MT będziemy nosic dopiero na wiosnę bo teraz za duży i mała jeszzce sama nie siedzi.
melkaj - Onet.pl Blog

Pabla a to MT u melkaj to ile kosztuje ??
JuliaK czy Zuzi wygodnie w MT??
No i jeszcze jedno pytanie czy jest sens kupowania MT jeśli nasze dzieci mają już prawie pół roku?? Do jakiego wieku MT można uzywać??

Do góry