reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Od soboty już tu nie zaglądałam i cały czas się zastanawiałam co u was.
Co do SPA to ja się też pisze.Mąż mi obiecał po urodzeniu dziecka ale jak dotąd minęło 5 miesięcy i nic.Andula mnie podobno też się buzia nie zamyka.
Ja dziś robiłam ciasto i ciasteczka,balkon ubrałam w lampki,choinka też ubrana,mamy żywą wiec zapach jest w domu wspaniały.A jutro do teściów na calutki tydzień

reklama
hej mamusie
ja zalatana, ale juz mam sprzatniete nareszcie; jeszcze czesc meza zostala,ale to mam w nosie :-p plan mam gotowy co i kiedy, juz spokojniej w kazdym razie

Wercia miala ropniaka pod paszką, bylismy dzisiaj u chirurga i tu uwaga- prawdopodobnie poszczepiennego- po szczepionce we wrzesniu-na guzlice :no: wzieli probke i maja zbadac czy na pewno; nacinali jej i oczyszczali; ale plakala :-:)-( jutro jedziemy na zmiane opatrunku-ile ropy :szok: juz przecieklo, straszne; oby tylko dobrze wyczyscili i zeby sie nie babralo...

choinka stoi juz, ozdobiony domek mam :-D dzisiaj bylismy na koledowaniu w przedszkolu, niesamowite uczucie; łezki mi sie zakrecily :tak::-D
dobra,lece bo pranie musze powiesic; jutro mam nadzieje sie odezwe
buziaczki i spokojnej nocy ;-) a zdrowka dla maluszkow przede wszystkim

Spóźnione życzonka dla Wszystkich Dzieciaczków:-):-):-):-)

oj jak ja bym chciała, żeby tak mąż wstawał do Tymka podawał go i odkladał
słyszę tylko okropne chrapania
co do pomocy M to u mnie jest to samo:zawstydzona/y:
u mnie straszny zapierdziel przez te chrzciny, ale mięcho już porobione, zostały tylko sałatki i ryby, ciacho i tort zamówione odebrać we Wigilię i wsio:-p prezenty z Allegro przyszły, więc jestem spokojna:happy: dziś miałam pierwszą noc kiedy Antek zasnął po 20ej a obudził się o 4.30:szok::rofl2: jeszcze nie wierzę, oby m ta zostało:sorry2::-p napiszę tylko jeszcze jedną informację , co prawda nie z tego wątku, ale już nie mam na nic czasu, otóź Antoś ma dolną lewą jedynkę:-D:-D:-D:-D wczoraj koleżanka mu wymacała:-p ja polowałam na nią cały zeszły tydzień i mnie to szczęście nie spotkało:zawstydzona/y: prawy ząbek pewnie przebije się do Świąt bo już go widać:-p miłego dnia:-D

hej, ja już warzywka i rybke mam przygotowaną, M odkurza i zmywa podłogi i ja potem znow do kuchni. Młoda w leżaczku leży zafascynowana odkurzaczem:-) ja też muszę sie jeszcze spakować, bo jutro wyjeżdżamy..
ja z tym naszym spotkaniem jak najbardziej serio, SPA to fajny pomysł ale też drogi:-( no nic, oszczędzać trzeba. Myśle że koło wiosny, jak już sie przyjemniej zrobi to trzeba byłoby sie spotkać na ploty, winko i inne przyjemności:-D

Izabelka, współczuję przeżyć! Jak Wercia to zniosła?
Antonio, a wróżka zębuszka prezent przyniosła? Gratulacje!:-D
Co do Spa, to oczywiście nie musi być zaraz full wypas z nagimi masażystami i kąpielą w szampanie, wystarczy spokojne miejsce, gdzie można usiąść i _bez dzieci_ pogadać:-D Np dom na wsi, gdyby mi się udało w końcu kupić....na razie patrząc na kursy franka, to raczej kurna chata będzie, no ale moze być SPA ekologiczne:-D:-D
Ja wczoraj dojechałam się na maksa pakowaniem prezentów, ubieraniem choinki i kuchnią - dziś ciąg dalszy, zostały gołąbki i sernik, a potem chyba do mamy pojedziemy, to moze mi się kto dzieckiem zajmie, a ja się pobyczę?:-)
Miłego dnia!

Oj tak, frank zaczyna mnie wkurzać, ale w sumie i tak jestem do przodu w stosunku do złotówki.
no to Dziewczynki, szykujemy sie na wiosnę na sabat czarownic:-):-D

ja na wyjazd tez sie pisze:tak:Z wielka pzryjemnoscia!!!
Antonio gratuluje zabka!
U nas tez chrzciny w drugi dzien swiat,ale w restauracji wiec zadnym gotowaniem i przygotowywaniem sie nie martwie.
Wczoraj ubralam juz druga choinke,prezenty zdazyly przyjsc na czas,juz popakowane i leza pod choinka,jeszcze tylko jutro podpisze,zeby ciekawska rodzinka nie chodzila i nie obmacywala swoich za wczesnie.Zaraz sie zabieram za uszka,jako,ze zawsze je robie-taka tradycja chyba,bo nikt inny nie umie,a raczej nie lubi sie z nimi bawic.
Jutro podwojna wigilia ,zaczynamy o 16 najpierw u tesciow,a pozniej u rodzicow-chyba pekne,bo jak tradycja kaza trzeba sprobowac wszystkiego(tym bardziej u tesciow,bo obydwoje twierdza,ze sie glodze,za duzo schudlam i bardzo zle wygladam:baffled:Jak na moje oko to wygladam tak jak przed ciaza i przydalo by sie jeszcze troche zrzucic)
No i zaobaczymy jak ta moja maruda sie bedzie sprawowac.

ach no i bym zapomniala:
Wszystkim lipcowym dzieciaczkom, ich mamusiom i tatusiom życzymy przyjemnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia!!!

reklama
Ja także z Adasiem życzę Wam wszystkiego dobrego z okazji nadchodzących świąt oraz także na Nowy Rok 2009 :-)

P.S. Odnośnie sabatu czarownic to ja także jestem za . Tylko mimo wszystko widzę tu pewną niesprawiedliwość. Otóż patrzcie my się spotkamy i poznamy my matki czarownice a nasze dzieci ? Czarodzieje i Czarodziejki to co? Będą się znali tylko wirtualnie? Ja proponuje jednak z dziećmi ale nap. gdzieś na morzem albo nad jakimś jeziorem ( może Mazury ). Bądź też gdzieś w środku Polski żeby było sprawiedliwie:happy: Co Wy na to?
A odnośnie masażu to ja mogę zrobić Wam jak chcecie , co prawda nie jestem opalonym ciemnowłosym Hiszpanem o wspaniałym uśmiechu , no ale podstawy masażu klasycznego mam :happy:

Tosika kiedy dołączysz do nas na zamkniętym ?? Chcemy zobaczyć w pełnej okazałości Antosię :-D

Ostatnia edycja:
Do góry