reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

My mamy Lanosa (zapewne do śmierci;-)) i niby spory, ale mało pakowny:eek: nasz wózek się nie mieści:eek::eek: jak kupimy spacerówkę to ona na pewno się zmieści:-p ja nie mam prawka i jakoś nie tęskno mi do tego bo ja już jako pasażer dostaje zawału, a jako kierowca wykitowałbym na bank:zawstydzona/y::-) miłego wieczoru:-D

reklama
U nas króluje Audi A4 kombi i ja jestem zachwycona:tak::tak::tak: Szczególnie teraz, kiedy księżniczce pakujemy na wyjazd 3 razy więcej niż nam dwojgu:-):-):-) Prawda, bryka spora, ale jak się człowiek przyzwyczai, to no problem;-) U mnie tylko parkowanie z lekka szwankuje:baffled::baffled::baffled: Przyjdzie z czasem:-D Na przyszłość chciałabym mieć coś mniejszego do śmigania np. do pracy przez miasto, ale to wiadomo........... melodia przyszłości:cool2:

U nas króluje Audi A4 kombi i ja jestem zachwycona:tak::tak::tak:
My tez mamy A4 niestety nie kombi ale M przymieza sie do zmiany gdyz przy dziecku kombi napawde wskazane.Planujemy we wrzesniu do chorwacji autem z Malym jechac wiec auto tzreba zmienic do tego czasu na bank Tylko nie wiem jak moj M zniesie zmiane auto to jego drugie dziecko ...:-D

Ja trochę zmienie temat i złoże najsereczniejsze życzenia z okazji 6 miesięcy
Florce i Zuzi - dziewczynki rośnijcie duże , piękne i przynoście same radości Mamusiom i Tatusiom :-D

reklama
Do góry