reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Tak mi śpieszno było z życzeniami, że w nazwie użytkownika napisałam Florka :-D:-D:-D:-D:-D a więc:

Florciu i Zuziu wszystkiego najlepszego z okazji półroczku!!!!! Rośnijecie zdrowo i radośnie, no i pięknych prezentów życzę (np.domek dla barbii??;-))

reklama
Florka....rośnij ładnie na pociechę mamusi.......i tatusia:-):-):-)
krzycz ładnie na sąsiadów(ale tylko tych niefajnych)...i ładnie śpij w nocy:-)
Zuzu Jedna z naszych forumowych gimnastyczek....uśmiechaj się ładnie do mamy:-), rośnij wesoła i zdrowa oraz........życzę Ci jak najszybciej siostrzyczki lub braciszka;-);-);-):tak:

Całusy od Iki i post:-D:-D:-D;-);-);-);-)

Floreczko i Zuzolku - wszystkiego naj, naj, naj z okazji tak ważnej "miesięcznicy". Rośnijcie szybko i zdrowo i cieszcie serduszka waszych kochanych rodziców:tak:

Mi to chyba bez róznicy czy automat czy manual .... ja nienawidze kombi:wściekła/y: w zyciu takiego nie kupie :tak:

Ja też kiedyś uważałam, że kombi jest beee, aczkolwiek powiem tobie Marcik, ze mój M ma kombi (pg. 407) i mi punkt widzenia zmienil się od punktu siedzenia. :-pTeraz uważam, że jest bardzo praktyczny i funkcjonalny (ze względu na dodatkowe bagaże i oczywiście wózek) a co do automatu to ja, jak teraz będę kupowała to tylko z automatem (komfort jazdy po miescie i stanie w korkach)
Andula mój też ma bzika na punkcie samochodów i już chce wymieniać (po co to jak tamto dobre, nowe i jeszcze jeździ???!):no::cool:
ps. jak chciecie jakieś rady jesli chodzi o auta to dawajcie dziewczyny do mnie, jakiś czas temu byłam ekspertem jeśli chodzi o auta babskie dla lokalnej gazety i trochę tych aut przetestowałam:cool2::-p:-)

reklama
ps. jak chciecie jakieś rady jesli chodzi o auta to dawajcie dziewczyny do mnie, jakiś czas temu byłam ekspertem jeśli chodzi o auta babskie dla lokalnej gazety i trochę tych aut przetestowałam:cool2::-p:-)
jak tylko zrobie prawko i zarobie na fure zglosze sie do Ciebie
w anglii jezdzilam fiatem bravo (tam mozna bez prawka) ale w polsce jakos sie bardziej boje:tak:

Do góry