Półroczniaczki, wszystkiego najlepszego robaczki!!!
Ja jak zwykle z opóźnieniem też jestem na tak Marcik :-) wiecie szukam zięcia jakby co, bo niewiem jak z Adasiem, bo biedaczka teściowa (czyt.Surv
)trzyma za pazuchę i to ostro
Antonio coś mi się ociąga ze zmówinami
to może Kubuś
;-)
A my od wczoraj buszujemy po hotelu w Białymstoku
Oczywiście nie obyło się na początku bez małej scesji...
M jak rezerwował pokój tel. to babeczka powiedziała, ze nasza święta czwórca spokojnie zmieści się w normalnym pokoju, dostawi się dostawkę i łóżeczko i będzie spoko. No więc wpadam ja do tego duuużego pokoju i normalnie dwa kroki do przodu łóżko, dwa do tyło -łazienka (a gdzie tu jeszcze łóżeczko??którego nie ma jeszcze
nie wspominając że dostawka nie rozłożona jeszcze
Pomimo, ze M mnie uspokajał, że jakoś tam będzie!!!
Poszłam zrobić raban!!
Oczywiście ja nie z tych co krzykaczy, tylko stosuję tzw. dyplomację słowną
a że gadać uwielbiam i podobno potrafię
to wzięłam pod siuś dyrektora tegoż hotelu i nawijam, że jak to 4* hotel a tu lipa, obsługa nieprofesjonalna, niedoinformowana i takie tam ble,ble. I oczywiście jak wróciłam do tegoż POKOIKU, to za chwile tel. że mamy do dyspozycji najwiekszy apartament z sauną i dwiema łazienkami w cenie pokoju (czyli zamiast 680zł za dobę płacimy 400zł):-)
i co wy na to dziewuszki??Słuchajcie jak będziemy organizować spotkanko to mi zostawcie gadanie z hotelem
A teraz jestem po mega zakupach
oczywiscie dla dzieci, bo ja mam nadzieję,że jeszcze schudnę
lecę zaraz na masaż(podobno z fajnym panem
) tylko jak zobaczy mój mega celulit to powiem jeszcze,że tej pani nie obsługujemy
Ja jak zwykle z opóźnieniem też jestem na tak Marcik :-) wiecie szukam zięcia jakby co, bo niewiem jak z Adasiem, bo biedaczka teściowa (czyt.Surv

A my od wczoraj buszujemy po hotelu w Białymstoku

lecę zaraz na masaż(podobno z fajnym panem